Lista ocen Nissan Sunny B13 Sedan (222)

~adi_w286
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Nie licząc rdzy, co pokazuje się tu i ówdzie, to jest dobrze. Silnik, skrzynia biegów - to elementy nie do zdarcia, zawieszenie daje radę na dziurach, choć przenosi drgania na kierownice. Ogólnie kupiłem go jako 17 latka i prawie nic przy nim nie robiłem. Eksploatacja, wymiany niezbędne części co po prostu się zużywają. Robiona tylko blacharka i jakieś tam pierdółki. Auto służy i nie zawodzi, choć najbardziej mi tu brak wspomagania kierownicy.
3,9
~pan_bas
Sedan 2.0 D 75KM 55kW
Naprawdę bardzo fajne autko dla singla, pary lub rodziny z JEDNYM dzieckiem (ale to już na styk), dla innych zastosowań będzie za małe. Wygląd zewnętrzny wciąż aktualny i nie wyróżnia się negatywnie na tle współcześnie produkowanych samochodów. W prawdzie zaznaczyłem, że nie kupiłbym go ponownie, ale to głównie ze względu na wymogi co do pojemności - po prostu potrzebuję czegoś większego. Jeśli jednak sytuacja finansowa by pozwoliła, to z...
3,1
~espe
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Przeciętne auto dla niewymagającego użytkownika o mniej zasobnym portfelu. W sam raz do codziennej jazdy z puntu a do b. Niezawodny i tani w eksploatacji.
4,7
~jur84@o2.pl
Sedan 1.4 i 16V 75KM 55kW
Rewelacyjny silnik, zawieszenie, absolutna niezawodność, i nienajgorsze spalanie. W porównaniu z konkurentami to auto jest naprawdę najlepsze! Następne auto kupię oczywiście made in Japan!
4,4
~Mariusz eF.
Sedan 1.4 i 16V 75KM 55kW
W tym aucie nic sie nie psuje tylko sie zuzywa w wyniku eksploatacji. Jak dla mnie to tylko Japonia.
4,3
~JARO
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Całokształt musze przyznać że trzeba obiektywnie oceniając ocenić wysoko. Auto jest szybkie dynamiczne a przy tym i w miarę oszczędne a przedewszsytkim niezawodne.
4,2
~Uzytkownik nissan sunny 1.6 automat
Sedan 1.6 i 16V 90KM 66kW
polecam dla ludzi ktorzy nie chca wydac sporej kasy i nie oczekuja od niego sportowego charakteru (mieciutkie zawiesznie i mocy jak na sportowca za malo), nie jest drogi (bo sie nie psuje) a i zakup jest tanszy od niemieckich wozow, narazie z niego kozystam i nie zamiezam przestac
4,3
~stainless
Sedan 1.6 16V 90KM 66kW
Auto może się podobać, jest dość rzadkie na naszych drogach i ma swój styl. Jazda jest czystą przyjemnością (może poza twardym zwieszeniem). Polecam ten model wszystkim, którzy szukaja niezawodnego samochodu za rozsądne pieniądze. Przy zakupie warto zwrócić uwagę na stan samochodu, ponieważ części (szczególnie elementy układu jezdnego) do najtańszych nie należą.
4,1
~znamier@logon.z.pl
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Wierny i niezawodny towarzysz podrozy. Dobre twarde fotele, swietna charakterystyka i ta niezawodnosc sprawily ze od tej pory moje auta beda tylko made in Japan.
Dziennik kosztów dla Nissan Sunny B13 Sedan
7,6
4,2
~rafikk, bez11@wp.pl
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Swiente niezawodny autko, duzy bagaznik, zwawy i ekeonomiczny i niezawodny silniczek. Lubie mojego "slonecznika".
Nissan Sunny B13 Sedan