auto przez pierwsze miesiące mnie urzekło, potem zauroczenie przeszło i przez rok doszło do znienawidzenia. często tak w związkach bywa ;] jestem w trakcie wyrzucania pieniędzy na remonty może jak sie to skończy to znowu mnie urzeknie...?
Silnik jak działa jest fajny, niestety przez rok czasu zepsuł sie dwa razy. W tym aucie nieszczęścia chodzą parami, jak jedno padnie to ciągnie za sobą inne rzeczy - normalnie efekt domina. Nigdy nie katuje auta a ono i tak sie mści. Wstawiałem pompowtrysk, uszczelkę pod głowicą, padł rozrusznik, ufff miałem poprzednio Honde i następne chyba też kupie Honde
tutaj same pozytywy, skrzynia chodzi super a sprzęgło miodzio - prawdopodobnie wspomaganie sprzęgła
jest ok, ale to chyba zależy od tego jakie drogi mamy, mam założone 15\" koła opone 185 w trase super
nawet za duża wolałbym mniejsze szyby bo troche czuje sie goły
super
używam auta jako dwu osobowe i jest ok, z tyłu woże powietrze
jak na diesla to powiem że ludzie w środku myślą że to benzyna, nie przekraczam 130km/h więc silnik mi nie wyje ale koła szumią
z paliwem jest nieźle pali 6-7 litrów bioetanolu(3,5zł/l) ale za to naprawy mnie dobijają. nie psuje sie cały rok i nagle pada pół silnika i kasa wylatuje. jak już sie chce psuć to mógłby robić to na raty ;)
dałem za auto 3000 zł rocznik 1992,
Gdyby sie nie psuło byłoby ideałem, niestety jak wiemy nie ma ideałów jest przeciętny nie ma w sobie nic nadzwyczajnego, zwykłe wozidło ale czego sie spodziewać?
padły mi zegary ;/
stare auto, nie wiem co z nim robił poprzedni właściciel ale na mnie się to mści. zawiódł mnie w trasie za co ma dużego minusa - nie dobre słoneczko
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 D 75KM 55kW