Ogólnie nie zamieniłbym na żadne inne współczuję tym cudakom co to ostatni grosz wyda by mieć nówkę Tico, Matiza i tym podobne mój stary, ale jaki komfort
Silnik pracuje jak zegarek, miałem trochę zmniejszone obroty po kupnie i przejściu z niemieckiego paliwka na nasze, ale podregulowałem i śmiga jak sie patrzy.
Skrzynka bez zarzutu, zresztą jak w większości modeli nissana, mój poprzedni N13 tak samo miał elastyczne wrzuty biegów po prostu miodzio
Trochę sztywny ale ujdzie w tłoku stuka przy skręcie w prawo ponoć to normalne, wyczytałem, że to amortyzatory
Mam modęl z panoramiczną szybą polecam wszystkim ten model bez zarzutu
OK
OK
U mnie jest akuracik, model 5-drzwiowy ma te 0.5 metra przewagi nad 3-drzwiowym i jest mi to w sam raz.
Mogłoby być lepsze
no cóz kto ma ciężką nogę to i maluch mu spali dychę, jak na japończyka może być, i tak gazu nie założę szkoda silnika nie dam grzebać pod moją maską byle prywaciażowi
Za 4500 które dałem za swojego nissana nie kupiłbym w kraju podobnego w tej cenie i z tym komfortem
Mam go 0.5 roku i nic nie wiem jak dalej chyba wydech do wymiany a po za tym luz.
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 90KM 66kW