Ocena kierowcy - Nissan Sunny B13 Hatchback

misiek, 18 lat temu
Silnik 1.4 16V 75KM 55kW
Rok produkcji 1993
Nissan Sunny B13 Hatchback 1.4 16V 75KM 55kW 1990-1994 - Oceń swoje auto
Autko mnie mile zaskoczylo przesiadlem sie do niego z fabi 1.4 16V 75 KM(nowej 30 000km)i lepiej sie prowadzi a o dynamice nie wspomne.Troszke brak mi wspomagania ale trudno.
silnik z tych lat 16 zaworow wielopunktowy wtrysk 87 km z 1.4 poprostu rewelacja.dla porownania golf3 1,4 8 zaworow i 75km
skrzynie oceniam za przecietna jezdze tym autem w angli i kierownice mam z prawej strony wiec mam troche problemow z biegami;)
na doskonala note zasluguje merc klasy s lub audi A8.
mam 5drzwiowa wersje jest super
wszystko pod reka
nie dziala mi zaden inny bieg dmuchawy poza 4:( podobno w tym mogelu to standard
jest ok
calkiem fajnie wyciszony ale moglo byc lepiej
w miescie malo pali jezdze w korkach(londyn)pali ok 8,5 na trasie jeszcze nie testowalem
JA moje autko kupilem za 100 funtow tj jakies 550zl.Musialem zainwestowac tylko w przeglad 40 funtow (w angli rygorystycznie sprawdzaja auto musi byc sprawne w 100%)w polsce malucha bym za to nie kupil dodam ze auto ma pelna historie servisowa.
jeszcze mi nic nie nawalilo jezdze nim jak bym auto mial 3 letnie a nie 16 letnie
troszeczke na blotnikach pojawiaja sie korozja japonczycy musza nad dym jeszcze troszke popracowac

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 75KM 55kW [l/100km]

8,8