Miło się rozczarowałem - kupiłem z braku innego samochodu w interesującej mnie cenie - teraz nie żałuję
1.4 i 75 do liftbacka to minimum ale wystarczające i zbiera się przyzwoicie
Bez problemów - miękko wchodzą biegi, bez problemów wsteczny
Nie miałem kłopotów, wspomaganie w standardzie jak na 92 rok b. dobre
Dla mnie rewelacja
Super fotele z płyną regulacją w kilku zakresach, wszystko pod ręką, wygodnie i ergonomicznie - przypominam to 92 ROK!!!
Są pewne mankamenty ogrzewania - w zimie przez kratki "na korpus" lekko wieje chłodne powietrze (trzeba je zamknąć) ale na długiej trasie wprowadzają one orzeźwiające powietrze dla kierowcy by nie zasnął - chyba japończycy zrobili to celowo
Autko wyjątkowo przyjemne pod tym względem - nie za wielkie, a jednocześnie BAAAARDZO dużo miejsca z przodu, z tyłu ok, i super wygodny bagażnik w wersji LIFTBACK. Dla mnie rewelacja!
Bez zastrzerzeń
Tutaj się zawiodłem - w mieście rzadko kiedy spadam poniżej 9 l/100. Pali w granicach 10-11 co jest prawdziwym dramatem dla kieszeni. Jazda bez sportowego szaleństwa, ale i bez nudnego wleczenia.
Na dystansie 1200 km spalił 6,3l /100km
GORĄCO POLECAM! Dla samotnika hatchbacki wygladają przyzwoicie i niektóre mają niezłą moc, a liftbacki dla rodzinki.
Tyle co muszę zrobić po ostatnim właścicielu
Odpukać - NIC - ale oczywiście przy takim roczniku trzeba pilnować i nasłuchiwać
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V 75KM 55kW