auto rewelacyjne.zostawaim sobie takiego jako yungtimera.auto zrobione w czasach gdzie nikt sie nie przejmowal ekologia a japonzycy robili.uta w japonii co mialy cieszyc ludzi.i taki walsnie jest moj nissan.takich samochodow juz nie ma...
niesamowity silnik.yle przejechane a on ciagle ma ochote ...nigdy mnie nie zawiol
strzelila mi 5,ale to wina poprzedniego wlasciciela nie dbal o auto. sa drogie...ale nic to.na 4 autko smiga jak burza.juz od 9 miesiecy na 4 jerde i jest superi to w trasy
na tyle lat.niezniszczelny.nie ma co wymieniac.to niezniszcalna japonska konstrukcja.wygoda i pewnosc prowadzenia.
duze szyby.(sedan)i wszystko widac
co tu pisac...wszystko na miejsc i w zasiegu reki.troche ze duza kierownica i sie kolanem ptzy wsiadaniu zachacza.
u 47 sek w autku zima mam cieplo.i to nie znaczy ze sie jakos przesadnie grzeje.a latem jak sobie dnuchawe na twaz wlacze to niby klima.w mescie nie polecam bo mozna sobie spalinami z auta przed mani dmuchnac...
najwygodniejsze fotele w jakich w zyciu siedzialem!!!a siedzialem w setkach...z tylu wszyscy sa zachwyceni.stara dobra wygoda.
zaskakujaca cichyjak na diesela.
na czworce do 100km/h 4l pali.powaznie!!!takiego zamochodu nigdy nigdy jus nie bedzie.
jakosc japonska i to juz wystarczy.zrobione w japonii przez japonczykow.to przetrwa wieki.
po 19 latach wszystko dziala.jawet ogrzewanie tylnej szyby...nic ie nie zepsulo.wzytkie wskazniki wszstkie lampli liczniki.cudownie
tylko ta 5 co sie rozleciala.ale nie przejmuje sie bo na 4 podobnie sie jezdzi i wcale nie pai wiecej.
- zużycie paliwa dla silnika 1.7 D 54KM 40kW