fajne auto dla mlodziezy ale jak sie cos popsuje to zre kase
Mocna jerdnostka, 125km robie swoje, choc dopiero w gornym zakrecie obrotow (najwieksza moc ok 5000obr). duza elastycznosc, troche glosny ale niektorym moze sie podobac jego ryk na wysokich obraotach
krotkie skoki skrzyni, chodzi dobrze choc mam problemy z wskoczeniem na 2jke i musze czasem poskakac po innych biegach zeby2ka weszla. Poprzedniemy wlascielowi ponoc sypala sie ta skrzynia, ale naprawiona narazie chodzi ok
ma troche lekki tyl i w zlych warunkach a tymbardziej na sniegu tyl lubi wpadac w poslizg i uciekac nawet na lekkich lukach , trzeba uwazac. dobre wspomaganie i trzymanie sie drogi na suchym
z przodu ok, godzine 5 i 7 widzimy tyko w lusterkach..
kwadratowy :) ale mnie sie podoba jest taki.. konkretny :>
nie mam zastrzerzen
z przodu mozna sobie wymoscic miejsca jak w duzym merolu, ale siedzenia z tylu to dramat , nie ma miejsca na nogi i glowe pod tylnia szyba, a to ze moja fura jest zarejestrowana na 5 osob to jakies nieporozumienie :)
w srodku glosno mnie nie przeszkadza , dziewczynie tak
jak mu sie cisnie tyle pali. przy delikatnej jezdzie na trasie potrafi zejsc do 8l, podczas ostrej jazdy podejrzewam ze bierze i z ponad 15! drogie oryginalne czesci..
kupilem w 2002r. za 8500zl ale przeplacilem bo bylo wiecej do zrobienia niz poczatkowo myslalem
dosc niezawodny mojemu 12latkowi rzadko sie cos dzieje.