Ocena kierowcy - Nissan Sunny B11 Sedan

Jarek, 16 lat temu
Silnik 1.7 D 54KM 40kW
Rok produkcji 1986
Nissan Sunny B11 Sedan 1.7 D 54KM 40kW 1982-1986 - Oceń swoje auto
Silnik : 4,2 litrów na 100km.
Karoseria : Korozja,szczególnie progi.
Inne : Pękające gumy
Samochód marki nissan sunny b11 1.7diesel w wersji DX jest moim pierwszym samochodem.Kupiłem go 12 maja 2007 roku.Samochód kupiłem od 2 właściciela.Jest on w dosyć dobrym stanie.Koszt za niego wyniósł 800 zł.Jest to mój pierszy samochód.Samochód jest tanim środkiem transportu.Polecam go ludziom którzy nie mają zbyt dużego budżetu finansowego.Posiada on duży bagażnik.Wymieniając regularnie wszystkie potrzebne rzeczy eksplatacyjne można nim spokojnie jechać na długie wakacje.Nie jest on demonem szybkości ale jakoś się posówa po asfalcie.Głównym atutem samochodem jest bardzo niskie zużycie paliwa.Od 5 do 6litrów ropy.Raz na trasie spalił mi 4,2 litrów ropy na 100km.Samochodów w polsce jest coraz mniej i gdyby nie to że samochody sprzedawane były w polsce prawie wogóle by ich nie było.Części cenowo nie należą to najtańszych ale nie jest tak źle.Silniki w samochodach są bardzo wytrzymałe.Środki ubogie.Blacharka troche gnije ale jak się dba i konserwuje to nie jest tak źle.Ogólnie jestem zadowolony i jest ok.

On - zużycie paliwa dla silnika 1.7 D 54KM 40kW [l/100km]

4,9