Auto kupione w marcu zeszłego roku jako nowe z salonu (wersja Tekna). Przejechałem ok 12 tyś km i w tym czasie nie miało żadnej usterki. Komfort jazdy bardzo dobry, spalanie na przyzwoitym poziomie - średnio ok 7,4 l/100 km przy normalnej jeździe. Bogato wyposażone a użyte materiały są bardzo dobrej jakości. Jedynie piano black w środku przy wyświetlaczu ma drobne ryski. Kupując to auto brałem jeszcze pod uwagę Peugeota 3008 oraz Opla Grandlanda, Kia Sportage ale zdecydowałem się na Nissana i póki co jestem bardzo zadowolony. Na pewno kupił bym go ponownie.
Bez zarzutu, nie jest to demon prędkości ale też nie spodziewałem się mega osiągów
Automat - Xtronic - wszystko działa jak należy.
Bardzo dobrze trzyma się drogi
Wygląd super - chyba przeważył wybór tego auta. Jedynie piano black na drzwiach posiada drobne ryski, po za tym wszystko ok
Nie mam zastrzeżeń
ok
ok
Jadąc rodziną 2+2 jest wystarczająco miejsca. Jedynie bagażnik mógł by być trochę większy
od 140 trochę głośny ale bez przesady
Spalanie ok 7.4 litra przy normalnej jeździe jest akceptowalne. Oprócz wymiany oleju po przejechaniu 3tyś - koszt ok. 700zł więcej kosztów przez rok nie miałem
Myślę, że auto jest warte swojej ceny
Delikatnie skrzypią drzwi od kierowcy przy otwieraniu ale i to nie zawsze
brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 DIG-T MHEV 158KM 116kW