Mam jako auto zastępcze i sorry ale nie jest to auto które bym zakupił
Auto wygląda ładnie ale to wszystko . Fakt jest ciche i podjazd na krawężniki jest pestką .
Asystent parkowania OK ale czujniki zimą to porażka , odrobina śniegu i usterka .
Spalanie w mieście zimą to porażka niby eco ale nic z eco nie jest od 12-20l /100.
Asysten pasa jezdni to porażka przy zaśnieżonym pasie może może odczytać pasy śniegu jako pasy jezdni , i może wbić was w bariery , bądź wyrzucić z jezdni dziś to przeżyłem , Jeżeli ktoś nie wie jak z tym walczyć wypadek murowany .
Wyłączyłem asystenta ale i tak dalej działał , przycisk nie wystarczył trzeba wejść w ustawienia , dla kogoś kto nie ma doświadczenia może być problemem .
Aktualizacja programu to następny problem , kiedy pobiera dane nie działa audio . Ale co tu mówić o audio kiedy inne auta w wersji podsawowej mają lepsze nagłośnienie .
Lampy komponuję się ładnie i to wszystko nie próbujcie wchodzić w tryb auto świateł drogowych , chyba że jest dobra pogoda , ale jeżeli spadnie śnieg lub deszcz to niestety chmura pyłu wodnego jest odczytywana jako mgła i włączją się światła drogowe, oślepiając innych . Kiedy odbierałem to auto jako zastępcze byłem zachwycony , dziś jestem zdegustowany .
Mam swój samochód 12 letni który tę nowość bije na głowę , Oczywiście wybór należy do was ale zanim zakupucie to auto zróbcie jazdę testową nie przez 1 dzień ale tydzień i to w ekstremalnych warunakach. W warunkach ekstremalnych to auto testu nie zdało .
Przyzwoity
Ustawienia 20 stopni ale po nogach bije zimno , na zewnątrz -3 stopnie
Jak na takie gabaryty mało miejsca
Jest ciche
Duże splanie w trybie eco
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 DIG-T MHEV 140KM 103kW