Dużym plusem jest pozycja kierowcy, materiały w środku oraz cichy silnik głównie na postoju.
Daje rade z tą turbinką. Moc wystarczająca bo i tak nie ma się gdzie rozpędzić - zaraz kamerka, suszarka itp
Biegi precyzyjnie wchodzą, ale często się macha lewarkiem.
Jest ok
Do przodu i na boki ok. Trudno wyczuć prawą stronę maski z powodu przetłoczenia nie widać skraju maski.Można się przyzwyczaić
Wszystko pod ręką. Wygodne siedzenia.
Wszystko ok
Miejsca dla 3 osobowej rodziny w sam raz.
na postoju cichutki silnik. Na autostradzie szum powietrza, a z belkami dachowymi Nissana do tego modelu od 60 km/h słychać buczenie a potem nie słyszysz własnych myśli.
na razie pali 9,3 l więc dużo. Komp pokazuje 7,8.
Wygląd zew i wew dla mnie ok. Bardzo ładne alu. Autko wydaję się troszkę za delikatne. Wystarczy przy myciu leciutko nacisnąć dach,drzwi nie mówiąc o zderzakach i już wiesz, ze przy lekkim uderzeniu pół auta się rozleci.
Radio bez navi to tragedia! Pojawiają się szumy i trzaski na oczywistych stacjach, gdzie absolutnie odbiór powinien być czysty. Serwis też to zauważył, ale nic nie mogą, bo każde te radio szumi i tyle.Mogę sobie pisać do centrali Nissana, albo się przyzwyczaić. Alarm wyje raz w nocy . Już 3 wizyta w serwisie i dalej wyje. Belki dachowe Nissan są wygięte w łuk do dachu i tu też mogę sobie pisać no centrali, albo sie przyzwyczaić- masakra.
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 DIG-T 115KM 85kW