: Cichy, szybki, dynamiczny.. pali nie wiele... po prostu wszystko idealnie zgrane!
Idealny :) Świetnie trzyma się drogi, nie wypada :) sporo systemów zabezpieczających, grube drzwi i blachy, system nagłośnienia itd...idealnie! Wyjątkowo zwinny, skrętny, wcisnę się nim wszędzie :) Szybciutko można uciec nim ze skrzyżowania, szybko się rozpędza, hamulce super! Po prostu polecam!
Cichutki, idealna praca silnika, wszystko wspaniale dopasowane - oczywiście istotne jest odpowiednie dobranie silnika do tego auta - min 2,0 Diesel :) Wszystkie inne opinie, które czytam a są negatywne, wynikają po prostu ze skąpstwa przy zakupie - trzeba dobrać silnik do masy i do auta! Ja oceniam swoje idealnie!
Wchodzą jak w masełko :) Na każdym ciągnie idealnie, spokojnie można z dwójki ruszać, a czwórka - po prostu nikt mi nie nawieje :) nawet na szóstce idealnie idzie! Po prostu świetna!
Testowany w mieście i na długich trasach :) Nie wypada na zakrętach - nie trzeba zwalniać - co zawsze trza było robić we wcześniejszych posiadanych przeze mnie autach! Doskonale się trzyma drogi :) Jedyna wada... nie z każdego terenu wyjedzie, zakopie się jak każdy pojazd z napędem na przód!
Dobre oszklenie :) A szklany dach - dodatkowa bajka :) Boczne lusterka olbrzymie, widać wszystko! Wieczorna jazda również świetna, nikt cię nie razi w oczy ani lusterkiem w środku ani przez boczne!
Wszystko pod ręką :) Mnóstwo schowków.. WYJĄTKOWO WYGODNE FOTELE!!! Dużo miejsca, deska rozdzielcza świetnie skonstruowana - nie widzę żadnych wad!
Trochę długo się nagrzewa w wyjątkowo ostry mróz..ale zaraz jest super! Klima też działa bez zarzutów! Wentylacja wspaniale działa :)
Na prawdę mnóstwo miejsca - nawet dla tak wysokich jak ja, i z tyłu i z przodu!
Jedyną wadą tego auta jest to, że jest głośniejsze na zewnątrz niż w środku! Idealne wyciszenie, silnika wcale nie słychać - nawet przy szybkiej jeździe!
Pali mi 7,2 litra przy jeździe mieszanej :) To całkiem nieźle jak na auto o takiej masie
Wyjątkowo tani jak na taką ofertę!
Jak narazie nic :)
Również nic! Podam więcej, przy stłuczce - gość miał całą dupę obitą i potężne wgniecenia, u mnie nawet rysy nie było - tylko zapinka wypadła, stuk i już jest jak było!
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 dCi 150KM 110kW