Lista ocen Nissan Qashqai I Crossover 1.6 115KM 85kW 2007-2011 (106)

4,3
~stefan
Crossover 1.6 115KM 85kW
jak dla mnie zbyt nisko podnosi się klapa bagażnika,półka przeszkadza w użytkowaniu bagażnika,brak schowka na drobiazki(skrobaczka,zmiotka itp.)Zbyt nisko zamocowane wyłączniki otwarcia pokrywy silnika,wlewu paliwa - but zimowy haczy podczas operacji sprzęgłem.
~Andrzej
Crossover 1.6 115KM 85kW
Najsłabszy punkt tego auta, podobno pochodzi od Renault - haczący klekot od nowości. (Skrzynia biegów)
3,2
~informatyk
Crossover 1.6 115KM 85kW
całe szczęście mam to auto tylko jako służbowe, szału absolutnie nie robi. za małe wnętrze, za głośny, niestabilny. ale to w końcu Nissan na francuskich komponentach, więc nie ma się co dziwić.
~Endi
Crossover 1.6 115KM 85kW
Już od ok 120 km/h zaczyna być głośno, przydałby się 6-ty bieg, ale za to można spokojnie wyprzedzać TIR-y. (Silnik)
3,8
~mac
Crossover 1.6 115KM 85kW
dobry + ; cichy i ekonomiczny przy spokojnej jeździe, powyżej 130 robi sie głośno, ale od 115 koni przy tej masie i bryle nadwozia nie można wymagać cudów (Silnik)
4,5
~wierych
Crossover 1.6 115KM 85kW
Kultura pracy bez zarzutu, ale elastyczność przeciętna (Silnik)
4,4
~Piotr
Crossover 1.6 115KM 85kW
Witam posiadam Nissana Qashqai 1.6 Benz ogólnie jestem zadowolony silnik w moim przypadku nie zawiódł nigdy nie ma z nim żadnych problemów,co do zawieszenia nie mogę się wypowiedzieć gdyż jeszcze nic nie było robione.Auto w mieście spisuje się rewelacyjnie dość duży promień skrętu wszędzie się zaparkuje,co do dalszych wyjazdów też ok chociaż demonem prędkości to nie jest ale na autostradzie spokojnie 140km można sobie lecieć później zaczyna...
~gregor
Crossover 1.6 115KM 85kW
"+" za obsługę w salonie związaną z rozliczeniem poprzedniego pojazdu, zaproponowano cenę uczciwą, a nie złodziejska. Mankament to czas oczekiwania na zamówioną wersję - ponad pół roku
4,5
~jg
Crossover 1.6 115KM 85kW
Cichy przy spokojnej jeżdzie. Dobra elastyczność na 4 i 5 biegu. (Silnik)
4,3
~Kasjer
Crossover 1.6 115KM 85kW
Na moje potrzeby idealny. Nie szaleję więc przyśpieszenie i spalanie odpowiednie. Do tego cichy. (Silnik)
Nissan Qashqai I Crossover