: Wykonczenie wnętrza i użyte materiały. Są doskonałe pod względem jakości.
Samochód jest bardzo ładny i wyjątkowy. Ludzie zwracają na niego uwagę. Siedzi się wysoko i ma się bardzo miłe wrażenie komfortu.
Zastanawiałem się co napisać, póki co mam ten samochód kilkanaście dni i to co zauważyłem to raczej nie lubi wysokich obrotów na niskich biegach przy których zaczyna lekko wyć.
W trasie sprawował sie bardzo dobrze i jechał całkiem dynamicznie.
Żałuje, że nie kupiłem wersji z napędem na 4 koła, ale szukałem samochodu miejskiego.
Całkiem dobrze, choć mam wrażenie, że jest lekko "chropowata" w użyciu. Wolałbym żeby była bardziej sztywna.
Na razie sprawuje się idealnie, jest stworzony na nasze dziurawe drogi.
Bardzo dobra z przodu, samochód ma krótki przód i dobrze widoczny przez przetłoczenia na masce. Ma też genialne lusterka boczne w zasadzie są to lustra :)
Warto dokupić opcję składania, przydaje się w wąskim miejscach parkingowych.
Dużo miejsca w środku, doskonale rozlokowane wszystkie przełączniki na na kierownicy i desce.
Póki co klimatyzacja i nawiewy sprawdzają się rewelacyjnie.
W środku sporo miejsca. Podróżowaliśmy całą rodziną 3 osoby + dwójka dzieci z tyłu w fotelikach i było nam wygodnie, może to zasługa tego, że nie jesteśmy wielkoludami.
Do tego duży jak na ten segment bagażnik - 410 l. Mieliśmy wózek, walizkę dużą torbę i sporo innego bagażu, który zmieścił się idealne.
W środku jest cicho, miło, przytulnie i nowocześnie.
Póki co pali 8,6 l przy mieszanej jeździe.
Stosunek jakoś a cena jest moim zdaniem rewelacyjny za te pieniądze nie kupiłbym lepszego samochodu. Ma bardzo bogate wyposażenie w standardzie i w żaden sposób nie umywa się do Focusa, Dodga Caliber czy Renault Megane, które są w podobnej cenie.
...mam nadzieję, że sprawdzi się japońska bezawaryjność