silnik o tak małej pojemności raczej nie posiada żadnej \"kultury\" pracy. kosiarka. trzeba przyznać że mała pojemność i mała moc. bryła wozu stawia większe opory niż sedan. podzielam opinie że na autostrady się nie nadaje.
działa. obchodzę się delikatnie, więc działa. minimalne opory. trudno.
pamiętam auto jest trochę wyższe, środek ciężkości tez jest tym samym wyżej położony. więc ostrożnie. rozstaw osi,(przeciętny) plus koleiny powinien stopować wyścigowe zapędy.
myjcie szyby a sobie poradzicie.
zdarza się wrzucić piąty bieg, a to oznacza brak dostępu np. do pokręteł nawiewu. przyciski do otwierania szyb wymagają podnoszenia lewej ręki z oparcia.
działa.
jest to przeciętnej wielkości auto. raczej wystarczy.
szukałem tej informacji. nawet w salonie nie potrafili podać poziomu hałasu. informacja jest w specyfikacji technicznej. tak brakuje 6 biegu! samochód jedzie powyżej 100h i nawet gdy licznik przestanie działać to na pewno to usłyszycie. taki silnik. większe znaczenie ma to co słychać podczas jazdy po polskich dziurach przepraszam drogach. każdy pęknięcie asfaltu, każdy kamyk i piasek!
po mieście pomału i spokojnie więc spalanie raczej małe. autostrada no cóż ZAWSZE TANKUJ przed wjazdem. tutaj nie ma górnej granicy. napraw nie było, jest gwarancja. koszt duży jak w każdym ASO.
nie wiem czy kupno samochodu z salonu było dobrym pomysłem. za te pieniądze mogłem mieć lepszy wóz. dużo lepszy.
coś wymieniali w salonie. oczywiście elementy zawieszenia. polski drogi.
to jest nowy samochód. więc nie może być poważnych usterek.