Tak jak piszą inni do 130km/h jest ok , powyżej niestety za głośno- aż się prosi o 6 bieg!!!
Biegi wchodzą super i dośc lekko. Irytuje odgłos jaki temu towarzyszy czy to w samochodzie testowym którym miałem okazję jechać czy w moim odebranym z salonu. Nie jest to oczywiści odgłos metaliczny jednak jeżdząc innymi autami nie miałęm takich \"atrakcji\".Trzeba przywyknąć
Samochó bardzo dobrze trzyma się drogi , seryjne ESP z pewnością pomaga utrzymać tor jazdy. To jego mocny punkt.Jak na taki spory samochó dobra średnica zawracania- auto jest zwrotne.
Do tyłu średnia choć nie narzekałbym.Kwestja wyciągniętych zagłóków z tyłu. Ja jezdzę z drugą osobą wieć zagłoki mam pochowane i jest ok. Widocznośc do przodu i na boki idelana zwłąszcza że pozycja za kierownicą jest wysoka.
Wszysko na swoim miejscu jest intuicyjnie. Szkoda że brakuje miejsca na montaż np CB radia...
Matriały w środkowej częśći kokpitu a wieć klima radio powinny być lepszej jakości..
Auto szybko się nagrzewa ogrzewanie jest bardzo wydajne , brakuje kratek nawiewnych do tylnej częsci samochodu- siedzenia pasażerów.
Klimatyzacja działa bez zarzutu.
Z przodu fajnei wygodnie super fotele , z tyłu z tego co wiem nie za dużo miejsca samochó na 4 dorosłe osoby, piąta miała by problemy z komfortem podróżowania...
Do 130km/ h bardzo dobre, póżniej lepiej wsadzić w uszy stopery- Zdecydowanie za głośno niezbędny 6 bieg
8,5 -9,0 miasto
6,5 -7,0 trasa
wiec chyba nie najgorzej
niec nie naprawiałem dopiero 6tyś przebiegu
przegląd po roku a auto ma pół.
Za 68tyś bardzo dobrze wyposażone auto z metalikiem w wersji Acenta to chyba dobry wybór.
Nowa astra IV z metalikiem ponad 60tys zł w podstawoewej wersji!! silnik 1.4 to chyba przegięcie
na razie bez niespodzianek
nic sie nie dzieje