: System NC z nagłośnieniem BOSE- dobrze gra ,telefon z \"Blue\" fajnie \"skumplowany\" z resztą.
to się jeszcze okaże za kilka lat. Jeżdziłem kilka lat Almerą bezproblemowo- więc oczekuję tego samego od QQ.
Jeszcze niedotarty, ale spoko!
miewałem lepsze.
Bez uwag.Prowadzi się dobrze. Dosyć sztywne zawieszenie ale to \"TTTM\"
Lusterka wsteczne super + kamera.Trzeba tylko uważać w wąskich wjazdach do garażu!
Słupek \"A\" gruby, ale teraz wszystkie tak mają!
A jaka widoczność do góry -szklany dach, największa frajda mojego wnusia!
Jeszcze się nie przyzwyczaiłem.Oczywiście to co zgłaszają inni - za daleko do tyłu przyciski otwierania okien.Brak poziomej półeczki z przodu w okolicy kierowcy- mogła by być zamiast wgłębień na kubki.Złe umiejscowienie gniazda USB. Włożona normalnej długości pamięć wystaje i ogranicza pojemność schowka.Jednak roleta z tyłu zamiast półki niezbęna. Wysokość otwierania tylnej klapy-tylko dla średniaków. powyżej 175 cm należy posiadać kask Janka czołgisty!
automatyczna klima ok.
Przód b.dobrze.
Tył gorzej ,ale da się siedzieć.
Cicho jak się jedzie zgodnie z przepisami.
Relingi z poprzeczkami nie świszczą!
Zużycie paliwa /benzyna/ wygląda zachęcająco ~8,0 l. Mniej niż w MERIVIE 1,6 100 HP!
Po upustach /na grupę zawodową/z wyposażeniem TEKNA nie znalazłem podobnego pojazdu za taką cenę.
jeszcze bez przypadłości.
Uważam,że chlapacze oraz dodatkowe listwy ochronne na drzwi i ochrony progów i tylnego zderzaka przy bagażniku powinny być montowane fabrycznie!
Mam nadzieję,że nigdy nie będę musiał wypełniać tej rubryki...