Ocena kierowcy - Nissan Qashqai I Crossover Facelifting
Przebieg:
141 tys. km
Okres użytkowania:
2 lata
Autko ekonomiczne i wygodne z dużym prześwitem. Można wjechać wszędzie żaden krawężnik mu nie straszny. Pakowny w 5 osob spokojnie można wybrać się w trasę 400km i wszyscy dojadą cali. 1 generacja jeszcze japońska i mało awaryjna
Ekonomiczny dojezdzajac do pracy 100km dziennie komputer pokazuje 5.7 a realnie wychodzi 6.2 bo 0.5 litra przeklamuje przy zbiorniku 62 litry mozna dojechac daleko. W trasie jadac 120-140 srednie wychodzi 7.1 co w realu daje 7.6 tez nie najgorzej ze spalaniem i to nie w pojedynke tylko we 2 osoby. Gorzej z moca na autostradzie dlugo sie wyprzedza tiry a jak sie jedzie w 5 osob obladowananym to troche brakuje mocy ale to nie jest powod do przekreslania auta ja osobiscie jezdze 95% czasu sam i mi wystarcza i nawet jest zwawy na 3cim biegu do 100km/h
Dziala wszystko poprawnie i precyzyjnie
Jadac w trasie trzeba nieco korygowac zeby jechal prosto nic tragicznego ale jezdzil precyzyjniejszymi
Wszystko ok rocznik 2011 a nie ma sladow rdzy
Bardzo dobra
Jest okej
Chlodzi grzeje jak powinien
Wystarczajaco komforotowa
90km/h jest klasa 120km/h juz szumi a 140 km/h bardzo szumi
Mam od 2018 roku zakupiony z przebiegiem 79tys teraz mam 140 tys i tylko wymina drazkow i wymiana wzzystkich plynow i tarcze i klocki robilem reszta smiga
Wydaje sie wporzadku :)
Brak