: Taka moc a taki oszczędny czego chcieć więcej
Auto posiadam od dwóch lat(wersja najbogatsz Tekna) , szukalem dynamicznego kompakta z silnikiem benzynowym, a zarazem komfortowym i dobrze wyposażonym i przy tym aby byl oszczędny. Podczas szukania każdy do którego wsiadłem, to coś mi nie pasowało, większość z nich była za mała we wnątrz lub bramowało im tego czego oczekiwałem. Zacząłem już wątpić czy takie auto istnieje jakie sobie wydumałem, aż tu szok wdisdłem do pulsara, przejechałem się i tak jeżdżę do dziś.
Silnik super sprawa, nie każdemu przypadnie do gustu, do 3000 obrotów spokojny jak każde inne auto i bardzo oszczędny, powyżej budzi się w nim szatan gdzie rwie z ochotą do przodu nie tracąc przy tym nawet na chwilę przyczepności.
Biegi wchodzą bardzo precyzyjnie, ale trzeba się jej nauczyć, na początku z 1 na 2 czuć takie otarcie.
Bardzo komfortowo jak w limuzynie co często zachęca do spokojnego przemieszczania się i delektowania jazdą
Lakier batdzo delikatny i podatny na zarysowania, podczas mycia ma myjni bezdotykowej ciężkich zabrudzeń szczotą powstała dość widoczna rysa przez całą maskę.
Bardzo dobra, pozycja kierowcy mimo opuszczonego na maksa fotela dalej wysoko się siedzi, kamery 360° duże ułatwienie, do tego radary, a i lusterka są na tyle duże że widać auto jadące za mną a znajdujące się w martwym polu.
Wszystko pod ręką,
Bardzo dobrze, silnik bardzo szybko się nagrzewa, klimatronik dwustrefowy również spełnia swoją rolę.
Szok !!! Coś na zasadzie połączenia vana i limuzyny, szacun zarówno z przodu jak i z tyłu wszyscy mają miejsca pod dostatkiem. Tylko bagażnik sprowadza nas na ziemię i uświadamia że jedziemy kompaktem
bardzo dobre
Paliwo mniej niż oczekiwałem, do tej pory wymiana tylko wahaczy przód( 320,- sztuka i to za te lepsze), no ale felgi 18 plus nasze drogi to wiadomo, tak nic więcej
Trochę musiałem zapłacić, ta wersja to żadkość u nas na drogach.
Tylko wahacze do wymiany, a i po zakupie musiałem naprawić systemy bezpieczeństwa powodem był przerwany przewód pod podwoziem.
Brak, jak narazie
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 DIG-T 190KM 140kW