: NIEZAWODNOŚĆ... chcesz mieć auto do którego niebedziesz musiał dokładać.. kup p11
3 jazdy i praktycznie nic nie robiłem przy tym samochodzie.. niech ktoś mi pokaże któryś z tych nowych aut które bedzie tak niezawodne... TERAZ JUZ TAKICH SAMOCHODÓW NIE ROBIĄ I TYLE... a i wygladała naprawde fajnie.. wersja poliftowa, bordowy metalic, sedan ze spojlerem i dodatkowo bardzo ładne 17stki na niskich gumach..brakowało tylko halogenów i progów w kolorze.. ale i tak samochód wygladał bardzo atrakcyjnie.. sprzedałem bo chciałem cos nowszego fajniejszego... i troche załuję..poszło autko gdzies w okolice lublina i napewno właściciel zadowolony jest.
NIEZAWODNOŚĆ!! tak można opisac ten motor.. pozatym nawet zrywny (140 km), chociaż po 3 latach na lpg znacznie osłabł. ale to może wina instalacji, sekwencja ale nie z najlepszych elementów. Trochę były problemy z obotami, jak był ciepły to przy odpalaniu opadały a potem sie podnosiły i było już ok. Ale ogólnie to przez 3 lata musiałem tylko wymienić krokowca ale to dlatego że samemu zachciało mi sie uczyć mechaniki. Pozatym tylko lać gaz zmieniać olej i jeździć!!
Trochę ciężko chodziła.. po wymianie oleju było oki.. ale wsteczny czasem wchodzić nie chciał.
było ok... założyłem 215/40/R17 i było oki
oki
wszystko na miejscu.
działanie klimatronika troche mało wydajne.. ale myślę ze i tak ok
no miejsca tak sobie.. ja 185 cm i pozycja fotela raczej leżąca... więc za mną juz ciasnawo... w passacie jest duuuzo przestroniej.. no i mogło by byc szerzej.
ok.. silnika prawie nie słychac..
trasy 150-180 ok 11l lpg, średnio miasto-trasa też ok 11 l lpg
tańszy niż accord, passat, e36 czy inne podobne.. a chyba wcale nie gorszy.. a o niezawodności niewspominając.
w ciagu 3 lat... akumulator, prawy wachacz górny.. no i elektrozawór(silnik krokowy)-ale to przez wlasną głupotę... NIC POZATYM!!!! chyba lepiej być nie mogło!!
NOTHING!!!!
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V 140KM 103kW