Autko idealne, kupione 12 letnie,żadnego luzu, szmeru, stuku. Nigdy mnie nie zawiodło, mało pali= małego ma kopa, ale po mieście jakoś przeżyje. 8 litrów po miescie latem, 6 na tarsie, zimą ok 11/12 po mieście na trese nie jechałem:)
żeby ładnie ruszyć trzeba przygazować, nic tam nie było jeszcze wymieniane ani naprawiane, więc pełen pozytyw
coś czasem ma z wbijaniem biegów, czegółnie jak się toczy..12 lat robi swoje pewnie
na łódzkich drogach spisuje sie całkiem dobrze
w tym modelu idealna, nie raz sie mieścięm na żyletke, bardzo dobrze sie czuje to auto rozmiarowo.
można ostro w zakręty wchodzić;)
coś mi się długo nagrzewa, klimy brak, ale po ok 10 minutach jak się nagrzeje to jest gorąco i w zime można śmigać:)
duuuuuuuuuuużo miejsca, nisko się siedzie, bardzo wygodnie, rodzina nie narzeka:)
no tragedii nie ma, ale chyba mam coś z tłumikiem, generalnie silnik rozmowy nie zakłoca, spania też nie:)
przeglą 160, ale zerowy, 8/100 misto w lecie/6/100 trasa, w zime ok 11/12 po mieście na setke, części przystępne.
auto kupione za 8500pln, od handlarza, jak na jego stan, piękna cena.
pióra wycieraczek szarpią i hałasują, po wymianie mniej ale też, wentylator sam się odłączył, silnik się zagrzał
pół roku go mam, nie wymieniałem nic oprócz kolocków.