: Ma niesamowity patent dostępny tylko w Nissan...jaki? Proponuje zamiast słów krytyki i wrzasku komentarzy obecnych pracowników Toyota bliżej się zapoznać z tym autem.
Super wymieniłem RadioCD na Kenwood dotykowy z teliwizorem, dvd, navigacja, BT-telefon po prostu Super. Nawet nie zamierzam po 3 latach go sprzedawać a proponowali 110 000 zł.
Posiada certyfikat silniku statkowego tzn podwyzszona wytrzymalosc. Max predkosc 170km/h bez problemow. Na autobanach trzyma 150-160 km/h po 4-5 godzin Nowa generacja tzn po lekkiej modernizacji po przez Nissan jest super. Polecam.
Przydał by się 6 bieg
Zwrotność tego auta doświadczyłem nie jedno życie uratował ten woź bojowy.
Jest japońska... i po japońsku przemyślana dostrzegłem jak się przyzwyczaiłem. I nie zamienię go na LC to na pewno. Choć byłem zwolennikiem i pracownikiem Toyota Motors.
Potrzebuje interwencji dodatkowej, na szczęście są dobre warsztaty jeden w stronę Babic 4x4 polecam.
W porównaniu z konkurencja ... Nie do pokonania a max prędkość terenowych LC, Pajero jest taka sama, ostatnio kolega Land Rowerem D4 próbował się rozpędzić... totalna ściema z prędkościomierzem ale zostawiam to sumieniu konstruktorów Land Rover i TATA Motors.
Rewelacja na rynku nie dostrzegana przez słaby marketing.
Brak słów i konkurencji
Brak słów i konkurencji