w sumie super auto jesli chodzi o przestrzen , srednio ze zuzyciem paliwa powyzej 140 km/h i 2,8 to muł, nie pojedzie wiecej jak 165 :(((((( lipa ,na duzej trasie na autostradzie mialem wrazenie jakbym jechal wersalką , kompletne nudy :(( toczy sie 140 km a dalej to juz paliwo w gore a efektu zero przydaloby sie zeby mogł jezdzic z 200 km /h i palic 14 :)))))) no ale 2,5 tony
sredni ten silnik, nawet za mały jak na te 2,5 tony :(( chodzic chodzi ale to taczanka brakuje generalnie mocy i trzeba sie do niego przyzwyczaic , w terenie lipa :(( tez za malo mocy
trzeba przyzwyczaic sie do cofania - to wielkie autko :) i mozna kogos zawadzic fajnie sie jezdzi na trasie wysoko sie siedzi i dobrze widac w miescie trzeba bardzo uwazac :))
wnetrze super juz wiem ze bede mial problem co kupic nowego - miejsca full
po 140 slychac silnik wyje takim swoim szumem te mechanizmy :(((((( myslalem ze bedzie cichszy
jak na 2,5 tony to rewelacja do 120 = 9-10 /140 = 10-12 / 150 = 15 / 160 = 17/
w utrzymaniu smiesznie tani przeglad wymiany olei i jakies tam pierdolki 600-900 zł w sumie nic mi sie nie psuło .
duzy przeglag po 100 000 cos kolo 2000 zl no ale tam pasek dochodzi :)))
kupilem nowy , mnie wyniosl mniej bo wtedy byl korzystny kurs i sie targowalem :))) w sumie spadek wartosci smieszny po 3 latach ( jesli odejmie sie VAT ) :)))))))) a porownawczo do nowych terenowek tej klasy to super auto jak za takie pieniadze reszta konkurencji to pow 200 tys zł :(((
zarowki to nie usterka :)))
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 Di 160KM 118kW