auto jest poręczne, małe zewnątrz a wielkie w środku, pali umiarkowane ilości paliwa i nie sprawia żadnych nieprzyjemnych niespodzianek
jeździłem na próbach wszystkimi wersjami silnikowymi - wniosek - tylko i wyłącznie 1,6 benzyna - elastyczny, mało pali i daje lekkiemu auto niezłego kopa
dziwie się malkontentom - chodzi o ten słynny bieg wsteczny - trzeba go po prostu starannie i do końca zapiąć
jak na tak krótkie i wysokie nadwozie jest OK
jak w akwarium, świetne lusterka wsteczne, montaż czujników cofania z tyłu przy pionowo ukształtowanym tyle auta można polecić tylko dla drogowych analfabetów
jestem standardowej budowy, więc nie mogę narzekać
bardzo szybko grzeje i podobnie wydajnie chłodzi, klimatyzacja automatyczna to zbędny luksus
z przodu OK, z tyłu przy odsuniętej kanapie 2 pasażerowie mają więcej miejsca niż w autach klasy wyższej
jest ok ale znowu wracam do silnika 1,6 bo w słabszych 1,4 przy 130 km/h hałas potrafi nieźle dokuczyć
jeżdżę spokonjie wiec średnio wychodzi nieco ponad 5 l/100 km, czego chcieć więcej?
za te pieniądze auto jest w zasadzie kompletnie wyposażone we wszystko co niezbędne
nic poza dwoma żarówkami H-4 z mojej winy bo zamontowałem niestandardowe (+80% mocy światła)
żadnych usterek ani związanych z nimi napraw
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V 110KM 81kW