długo zawsze zastanawiam się nad wyborem samochodu i ten jest taki jak chciałem i myślałem , że będzie
bardzo fajny silniczek, bardzo dobrze sprawuje się w mieście , na tracie cichy do 120 km/h
trochę cieżko jedynka i dwójka gdy jest zimny dalej bardzo dobrze
przesiadłem się z renault i nie widzę różnicy w komforcie , jest trochę twardszy ale to tylko zaleta
świetna do przodu , olbrzrymia szyba . Do tyłu trzeba się przyzwyknąć ale są wielkie lusterka boczne
wszystko pod ręką , dużo schowków, wysoko się sidzi , a ja to bardzo lubię ,nie męczą się nogi
zimą wentylacja sprawuje się ok. kupiłem samochód w grudniu , co do klimy latem zobaczymy
dużo miejca , a z tyłu nawet bardzo dużo jak na tą klasę, siedzi się lepiej niż droższych samochodach
w mieście bardzo cichy , w trasie cichy do 120
kupiłem nissana z tym silnikiem z uwagi na niskie spalanie w mieście gdzie robię 70% km i nie zawiodłem się!
bardzo dobre wykończenie nic nie trzeszczy , wszystko się otwiera i zamyka. Wersja bogadsza kupiona z rabatem pod koniec roku - to była moja przemyślana polityka, czekałem na okazję od jesieni. Bardzo dobra obsługa w salonie ,zobaczymy jak będzie w serwisie za rok.
wszystko jest ok
j.w.