Rodzinny, w pełni tego słowa znaczeniu,samochód;ciekawy wygląd-zwłaszcza w kolorze czerwonym z ciemnymi szybami.
Świetna aranżacja wnętrza. Super dodatek to system flexi-board.
Minus za bagażnik dachowy-drogi, a zamiennika nie ma.
Mam samochód od końca czerwca i przejechałem 6200 km. Silnik,jesli chodzi o elastyczność,bez zarzutu-nie można zbyt wiele wymagać od 88 kM (na plus dobry moment obrotowy).
Za długie przełożenia, niezbyt precyzyjne prowadzenie.
Ogólnie bez zarzutu-z małym "ale"-zbyt lekko pracujący układ kierowniczy,zwłaszcza ponad 150 km/h;robi się niebezpiecznie.
Wielkie lusterka,wielkie okna. Wszystko widać. Dzięki ciekawym reflektorom można "wyczuć" krawędzie auta z przodu.
W zasadzie nie wymaga komentarza, ale podłokietnik kierowcy mógłby być nieco szerszy.
Bardzo szybko chłodzi,bardzo szybko grzeje i osusza. Bez klimatyzacji byłoby znacznie gorzej.
Mały,wielki samochód. Wejdzie wszystko, włącznie z rowerem i to bez zdejmowania koła (a ramę w rowerze mam największą).
Można by pokusić się o więcej materiałów tłumiących. Poza tym trudno mi coś zarzucić, zwłaszcza że od zakupu jeżdżę z bagażnikiem rowerowym.
Miasto: 6,8 l/100km (kiedy jeździ żona).
Na trasie: 5,7 l/100km.(trochę więcej przy ostrej jeździe z prędkościami w granicach 120-150 km/h.
Za 57.000 mam wszystko czego można oczekiwać po rodzinnym samochodzie-do pracy i na wakacje.
Złe mocowanie uszczelki na słupku drzwi-wada usunięta w serwisie;teraz trzyma idealnie.
Brak.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 16V 88KM 65kW