Ocena kierowcy - Nissan Navara III Pick Up

Rok produkcji 2007
Okres użytkowania: 1 rok
Nissan Navara III Pick Up 2.5 dCi 4WD 174KM 128kW 2005-2010 - Oceń swoje auto
Nie kupiłby ponownie
Inne : Powiem szczerze,ze w zyciu nie kupię wiecej tego g...a.Szkoda pieniedzy.W Polsce muszą zmienić się przepisy odnosnie odpisu vatu.Jeśli tak by się stało,podejrzewam,ze nikt by go nie kupił.Serwis nissana,to jakas porazka.Moze tylko w Ełku?Sam juz nie wiem.
Karoseria : niemalze nowe auto a juz wychodzi rdza,paranoja
Silnik : klekocze,nierowno pracuje
Inne : W serwisie zamontowano na zderzaku czujniki cofania i cały czas rdzewieje,zawory klekoczą,
Powtarzam po raz ktorys caly zakup nissana to jakas porazka,nissan navara to kupa złomu za duze pieniadze.Ludzie nie kupujcie tego szmelcu,przynajmniej nowego z salonu,bo to strata pieniedzy.Caly serwis nissana to pomyłka.Moze to tylko tak wygląda w Ełku?Sam juz nie wiem.Chcialbym sie mylic.Nigdy wiecej nissana.
Od poczatku mam kłopot z trzecim biegiem,ciezko go wrzucic.Zgłaszałem to w serwisie,w Ełku ale oni nie widzą problemu.Teraz doszedł kłopot z 5.Takze trudno go wrzucic.
Siedzi sie wysoko to i widac,aczkolwiek przeszkadzają w oknach z bokow dzielone szyby i to czasami zasłania widocznosc.
Ogrzewanie tez mi szwankuje.Zanim się rozgrzeje,to muszę przejechać z 10 km.Wentylacja to jakas pomyłka.
Siedzenie z tyłu to juz kłopot dla wysokiej osoby.Ogólnie ciasno.Z tyłu jak jest załozona nadbudowa,to juz w ogole auto tylko do wozenia powietrza.
Głośno,elementy zaczynają trzeszczeć.
Wiadomo duze auto duzo pali.W trasie mile mnie zaskoczył.

On - zużycie paliwa dla silnika 2.5 dCi 4WD 174KM 128kW [l/100km]

12,0