: Zaliczyłem kilka sporych dziur i zawieszenie żyje, a po przeglądzie nie wykazano żadnych nieprawidłowości.
Całokształt oceniam na bardzo dobrze. Auto było kupowane z myślą o jeździe w warunkach miejskich i w takich też bardzo dobrze się sprawuje. Posiada automatyczną klimę, czujniki parkowania, 6 poduszek, ESP, wbudowane radio z bluetooth. Jedynie co mi przekszkadza to kiepskie wyciszenie gdy trzeba wyskoczyć na autostradę oraz brak USB do radia.
Wszystko zależy od paliwa jakie się zatankuje. Odkąd tankuje Shell V-power auto ma zryw i spalanie mniejsze o 1l w stosunku np do Orlena.
Z początku wsteczny coś nie chciał wchodzić ale po pierwszym przeglądzie problemy ustały i już jest wszystko w porządku.
Tutaj nie mam zastrzeżeń. Dobrze się prowadzi, zawieszenie również w porządku. Nie psuje się jak na razie mimo, że zaliczyłem parę potężnych dziur.
Widoczność jest naprawdę duża jak na takie małe auto.
W środku ordynarne plastiki ale i tak jest lepiej niż np. w Pandzie. Na dłuższe trasy (np. nad morze średnio się nadaje, po 3h jazdy zaczyna odczuwać się dyskomfort na plecach).
Na plus są składane siedzenie 60/40 wtedy z malutkiego bagażnika robi się całkiem sporo miejsca. Woziłem w nim szafki, karnisze i wiele rzeczy o których nawet bym nie pomyślał że mogą wejść do tego auta (z zamkniętą tylną klapą oczywiście)
W zimie rzeczywiście trzeba trochę poczekać aż się nagrzeje szczególnie jak się garażuje \"pod chmurką\". Ale w lecie nagrzany samochód jak piekarnik schładza błyskawicznie. Z początku również w zimie mi szyby parowały strasznie, ale po pierwszym przeglądzie i wymianie filtra problemy ustały.
Jak na takie małe auto całkiem sporo miejsca.
Do jazdy po mieście może być. Na autostradzie za głośno.
W mieście średnie zużycie paliwa 7.0l/100km
W trasie 6.0l/100km (dla jazdy 120-140km/h)
5.0l/100km (dla jazdy 80-100km/h)
Wskazania na paliwie V-power (na Orlenie trzeba doliczyć ok. 0.5l na trasie i 1.0l w mieście).
Ogólnie odbiega to od tego co podaje producent ale i tak nie jest źle.
Automatyczna klima, radio z bluetooth, elektryczne szyby, czujniki parkowania, lakier metalik, regulacja kierownicy i fotela. Jak za 40k to całkiem całkiem.
Jak na razie działa bez zarzutów. Żadnych problemów z nim nie mam. Jedynie do czego bym się przyczepił to do lakieru że łatwo powstają mikro ryski. Ogólnie powłoka jest strasznie cienka nawet w opcji metalik.
Brak jakichkolwiek usterek po 2 latach eksploatacji.