Ocena kierowcy - Nissan Micra II

radziuuu, 21 lat temu
Silnik 1.3 i 16V 75KM 55kW
Rok produkcji 1995
Nissan Micra II 1.3 i 16V 75KM 55kW 1992-2000 - Oceń swoje auto
doskonale autko do jazdy miejskiej, w mire dynamiczne (75 KM), oszcedne, nie wymagajace czestaj wizyty w zakladzie naprawczym, z regoly wcale sie nie psuje (iczywiscie przy odpowiedniej jezdzie oraz przegladch), polecam szczegolnie dla pan
w miare dobrze chociaz mozna uslyszec jakes nieprawidlowe odglosy stojac tuz przy silniku, co do elastycznosci trudno mi cos na ten temat napisac bo jest to automat
jak dotad zadnych problemow
w miare dobrze
bez zastrzezen
nie wygodne fonele, podczas jazdy odczuwam jakbym siedzial na stolku, brak regulacji fotela kierowcy w pionie, zle umiejscowione przyciski podgrzewania foteli
dziala wysmienicie, bardzo szybko zaczyna podawac cieple powietrze, szynko odszranie przednie szyby
jak kto lubi dla dwojga jest wystarczajaco, jezda z wieksza iloscia osob nie jest zbyt komfortowa ela nie ma co wymagac od malutkiej Micry
silnika nie slychac za mocno, chyba ze przy wysokich obrotach, ale szum dochodzacy z kol jest w pierwszym momencie mocno zauwazany
miasto ok7.5-8.2(przy wmiare szybszej niz 60 km/h jezdzie, i mysle ze jest to dobrze biorac pod uwage ze jest to automat) trasa - nie wiem gdyz uzywam MIcre tylko do jazdy miejskiej
jakie pieniadze taki samochod
czesto przepalajacy sie bezpiecznik jednego z reflektorow
zadnych do tej pory (odpukac)
Nissan Micra II