Ocena kierowcy - Nissan Micra I

Krzysztof Jankowski: kjankows@wp.pl, 23 lat temu
Silnik 1.0 50KM 37kW
Rok produkcji 1984
Nissan Micra I 1.0 50KM 37kW 1982-1989 - Oceń swoje auto
fantastyczny co widac w Internecie - masa milosnikow (szczegolnie w kraju skad pochodzi - w Wielkiej Brytanii), maly, a jednak wielki, sprytny, do miasta i na srednie trasy idealny, znam jednak firme, ktora zrobila Micra (ale nowa - K11) 120 tys. km w ciagu 10 miesiecy (wymienili jedynie tarcze sprzegla plus plyny i klocki oraz swiece)
moi bracia (duzo jezdzili, roznymi samochodami, ja zaczynam) byli zszokowani, ze ten samochod w takim wieku tak (fantastycznie) jezdzi
dobrze, bez zarzutu (samochod ma juz prawie 17 lat)
5 z malym minusem - na zakretach moglby troche lepiej (ale moze to wina mojej masy - bo wystepuje tylko wtedy, gdy jade sam, a jestem dosyc ciezki)
bez zarzutu
bez zarzutu mimo, ze jest to maly samochod to wszystko jest tam, gdzie byc powinno
to akurat mogloby byc ciut lepsze
moi wysocy bracia nic nie maja do zarzucenia, ja z rodzina rowniez nie...
5 z malym minusem mogloby byc troche lepiej, ale ja mam stary silnik
nie moge dac 5, bo nie bylem jeszcze nigdzie daleko, z relacji poprzednika: miasto do 8, trasa 4,5-5, naprawy? przeciez on sie nie psuje, przez ostatnie 70 tys. km byly tylko drobne wymiany (klocki, pasek, plyny no i tarcza sprzegla)
samochod, ktory zrobi jeszcze spokojnie ze 100-200 tys. km za niewielkie pieniadze
pracowalem w serwisie, wiec wiem, znam historie swojego auta i jezdzi doskonale (jak na swoj wiek)
idealna
Nissan Micra I