Ocena kierowcy - Nissan Maxima IV

maxima lover, 21 lat temu
Silnik 3.0 QX 193KM 142kW
Rok produkcji 1999
Nissan Maxima IV 3.0 QX 193KM 142kW 1995-2000 - Oceń swoje auto
jest to swietny samochod dla czlowieka interesu, jak tez dla rodziny, ma dosc duzy bagaznik, wszelkie blokady drzwi i szyb, ktore sa sterowane elektronicznie, co pozawala zapewnic bezpieczenstwo dzieciom
swietny zryw, duza moc (mam 242KM, sprawdzalem na hamowni), biore wszystkie auta po drodze, w tym wzdledzie zadna manualna mi nie podskoczy
dziala bez zarzutow, zreszta to automat, wiec biegow sie nie zminia, ale stopniowanie ustawione swietnie, no a poza tym to redukuje wtedy kiedy ja chce, to mi sie podoba
nie mam zastrzezen, ale raz wymienialem cos w przednim kole, tluklo sie
bez zarzutu
wszystko na swoim miejscu
swietnie, tylko ze z klima troche wiecej pali, ale jak ktos kupuje takie auto, to ma tez na paliwo
duzo miejsca i z przodu i z tylu, nie mam zastrzezen, nawet jak odsune fotel do tylu na maksa (a tak wlasnie jezdze) to pasazer na tylnej kanapie ma jeszcze z 35 zm na nogi,
ok
pali srednio okolo 10, w miescie dochodzi nawet do 13, ale to norma w V6, ja trafilem akurat na autko z 50-letnia gwarancja, bo taka byla promocja, wiec sie kosztami narazie nie martwie, a poza tym to nic sie jeszcze nie popsulo, wiec i oni do mnie nie dokladaja
w sam raz, za ta cene, a dalem jakies 140000, nie spodziewalem sie szczerze takiego fajnego auta, tak wygodnego, szybkiego, duzego i taniego w utrzymaniu, podsumowujac wszystko
super
zadnych