Super silnik, niesamowicie dynamiczny na niskich obrotach lecz nie wpadający w zadyszkę na wysokich. Cichy i bardzo elastyczny, świetnie współpracuje z instalacją gazową.
Mam manual co jest dosyć rzadkie w tym modelu.Krotki skok lewarka, bardzo precyzyjna. Odpowiednio dobrane przełożenia.
1 bieg 60km/h
2 bieg 110km/h
3 bieg 160km/h
Auto przy szybkich łukach jest najpierw lekko podsterowne a pozniej nadsterowne ale to przy granicy przyczepności. Słaby promień skrętu. Ogólnie zawieszenie dosyc miękkie jak przystało na limuzynę, świetnie wbiera Warszawskie dziury.
W porządku, aczkolwiek do tyłu trochę ciężej, wiadomo jak to w limuzynach. Mam zamontowaną seryjną lotkę na klapie więc wiem gdzie się kończy :)
Bez zastrzerzeń, lubię włącznik świateł w dzwigience kierunkowskazów. Czemu w europie tego nie wprowadzili?
Było by doskonale gdybym miał klimę.
4 osoby komfortowo
5 osób juz mniej ale nadal znośnie
Jak na limuzynę trochę za mało przestrzeni nad głową ale to w końcu japończyk a ja mam 188cm wzrostu.
Bardzo dobre
Tutaj to auto zaskoczyło mnie najbardziej pozytywnie. Mam zwykły gaz za 2000zł i nie czuć różnicy mocy między gazem a benzyną. W Warszawie przy spokojnej jezdzie zamykam sie w 15 litrach gazu, przy cisnięciu non stop pozera 30l gazu. Na trasie Warszawa-Ryki z przyczepką bagażową i na tempomacie 120km/h pozarł 12l gazu.
Wyniki te jak na 17 letnie auto i 3.0l silnik uważam za wręcz rewelacyjne. Wszystko zależy od nogi kierowcy.
Kupiłem auto za 2000zł więc za te pieniądze nie można kupić nic lepszego.
Narazie padł alarm, tzn sam się załącza i wyje więc nie moge amykac auta z pilota.
NIC i oby tak dalej
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 i 170KM 125kW