: w bardzo dobrym stanie jak na taka moc!dziwi mnie to bo ciezko nim jezdzic wolno!
autko w którym mozna se zakochac:)za niewielka kase naprawde wygodny,szybki i niezawodny samochód!
silnik pracuje bez zarzutów!nie słychac zadnych dziwnych odgłosów!nie bierze oleju!przy dobrym wydechu cichutki jak na 3,0v6ale ładnie mruczy na wysokich obrotach!!rewelacja!no i ten kop:P
przedewszystkim długie biegi(oprócz jedynki)fajna sprawa!na dwujce 100km/h:P!pozatym ciesze sie ze trafiłem na model z manualem
pływa jak mercedes albo lepiej!mniej czuje sie dziury niz w niejednym aucie z salonu!muj był troche za miękki wiec kupiłem twardsze amory i jest duza ruznica!duzo lepiej pokonuje zakręty
przud ok,przy cofaniu trzeba uwazac
wszystko na miejscu
nagrzewa sie powoli ale w sumie czy to takie wazne?:Pnawiew w lecie jest ok
w środu miejsca nie brakuje
bardzo cichutko i komfortowo
jak na 3,0 szok!gazu w miescie pali koło 13,14 a na trasie nawt koło 11!bęzyny nie sprawdzałem z wiadomych powodów:)
jak na ten wiek to prawie nic,jedyne co zauwazyłem to zepsuta regulacja fotela kierowcy w poziomie pozatym wszystkie bajery działaja a autko jest super
na poczatku padł mi rozrusznik ale to nie była wina samochodu tylko pana z myjni który bardzo dokładnie opłukał go pod duzym ciśnieniem!hehepozatym nic sie nie psuje
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 i 170KM 125kW