Oceny Nissan Juke II Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW 2020-2024

użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Nissan Juke II Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW 2020-2024

~rd
Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW
Nie mam żadnych zastrzeżeń, prawie rok bezproblemowo, silnik dużo lepiej się sprawuje w realiach niż na papierze, szczególnie żwawy w trybie sport, duży bagażnik, dużo miejsca w środku, im dłużej jeżdżę tym bardziej go doceniam, spalanie w mieście (zawsze wyłączony start stop) 7,1 l.
~Wolan
Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW
używam juka niecały rok i na razie jestem bardzo zadowolony. To mój pierwszy automat i nie mam z nim problemu; silnik jak dla mnie dynamiczny i ma tryby jazdy; zawieszenie na 19'' felgach raczej sztywne. W środku miejsca jak w kompakcie, bagażnik wystarczający; awarii nie oświadczyłem.
4,8
~Jarosław
Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW
Juke przede wszystkim to rewelacyjny wygląd. Nie ma drugiego auta tak oryginalnego. Cena w stosunku do jakości oraz wyposażenia jest rewelacyjna. Silnik bardzo dobry. Dużo miejsca. Średnie wyciszenie. Skrzynia automatyczna rewelacyjna.
~janusz
Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW
Pozytywne zaskoczenie. Fajnie wygląda i dobrze się nim jeździ.
~niko123
Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW
Super auto z alkantara w sordku i prawdziwe aluminium.
~xz22l
Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW
Na tle konkurencji typu Yaris Cross, Captur, Tcross, Mokka auto wypada bardzo dobrze. Dobra jakość, spasowanie elementów przeciętne ale raczej nic nie skrzypi.

Usterki Nissan Juke II

Liczba wpisów: 12

Nissan Juke II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,7
~marika
Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW
przestronny,dobrze wyposazony,dobra jakość,silnik ok, skrzynia biegów może być,nie jest awaryjny, serwis srednio drogi,jestem zadowolona
~Mariano
Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW
lubie go, fajnie jezdzi i dobrze wygląda. nie lubie automatów i wybralem manual jest ok.nie mialem usterek.polecam
~PiotrGK
Crossover 1.0 DIG-T 114KM 84kW
Jestem bardzo zadowolony z tego auta. Dobrze jeździ, nie występują usterki. Dużo miejsca dla kierowcy, dobry silnik i skrzynia automatyczna, dobra widoczność
Nissan Juke II Crossover