: W trybie sport żwawo wykręca się na obroty
auto z pewnością oryginalne.Dla singla lub parki. Bagażniczek malutki, zawieszenie przeciętne, zmiana biegów denerwująca. Do miejskich podbojów w sam raz.
3 tryby pracy: eco-dramat auto ledwo co rusza,puchnie wręcz. normal-daje radę przy normalnej jeździe bez wyprzedzania na 3go. Sport-serio daje radochę, mocne przyspieszenie jak na 117 KM, wrażenie jakby turbo się włączało. Używam sport do dynamicznego wyprzedzania lub jak ktoś wkurza mnie na światłach. Silnik ekonomiczny jak na osiągi.
Nie lubię odczucia przy wachlowaniu drążkiem. Nie są to pewne wejścia. Mam wrażenie,że. drążek zaraz dopadnie i że jest z pancernego plastiku.
zawieszenie dziwne. Przez małe gabaryty rzuca autem. Poza tym na kocich łbach nie trzyma się dobrze drogi tylko to znosi. Na prostej drodze w zakrętach pewnie się trzyma i daje radę.
Do tyłu słaba.Ratuje sytuację czujniki parkowania oraz duże lusterka. Duże słupki z przodu są niebezpieczne, często trzeba się wychylać aby nie rąbnąć .
przyciski sterowania głośnością na kierownicy to porażka. Słabe jest podświetlenie w dzień przycisków do zmian trybów jazdy czy ustawiania kliny i nawiewu. Nic nie widać w słoneczny dzień ! Nawet jak ustawię jasność na 100% to po wyłączeniu i włączeniu silnika mam znowu ciemność! Bagażnika niemal brak.
daje radę. jedynie sterowanie klimą jest kpiną
kierowca i pasażer ok. Na tylnej kanapie już nie jest tak super.
przy wyższych prędkościach hałas.
jak na swoje osiągi całkiem dobrze!
za drogi jak na jego gabaryty.
brak usterek
brak usterek