zadowaolony ( ale brakuje mi drapieznosci na ulicy- przyspieszenia)
Bardzo cichy diesel , juz na zimnym silniku pracuje bardzo ladnie a po nagrzaniu zapominam ze to nie benzyna.Co do mocy to 110 km mnie nie powala i gdyby nie turbo to nie mialbym przyjemnosci z jazdy(brak Intercoolera)
skrzynia dziala :-) Jest to w sumie silnik wysokoprezny i drgania mocno przechodza na drazek ale biegi stanowczo za ciezko wchodza.Szczegulnie dwojka...
bez zazutow , na polskie drogi troche twardy i czuc dziory ale trzyma sie na zakretach doskonale
przod OK - tyl strasznie kiepsko (wysoko umieszczone okno w porownaniu do siedzenia nie bylo dobrym pomyslem) doprze ze zadko cofam :)))
klima - super (szkoda ze nie ma climatronic)
Jak dla mnie i zony SUPER (dla jednego dziecka tez wystarczy miejsca
Silnik slychac ale cisza w kabinie na wysokim poziomie
bez rewelki - spala mi po miescie ok 8 - 9 litro (lubie dac w palnik na swiatlach) i wiedziec ze mam te 2.2 pod maska - ale nawet jak na 2.2 w dieslu to duzo
Super samochod w porownaniu do tego co trzeba zaplacic ( ja dalem 20.000 za 2000 r. Klima,4 pps,ABS,wspomaganie,elektryczne szyby,skora) 2.2 Di
male duperele ( popsul sie zatrzask od schowka przy szybie) , zaczelo wywalac olej z turbiny
silnik narazie dziala OK - wymienilem oleje i fitry no i na tym konczy sie ingerencja pod maske
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 Di 110KM 81kW