Mimo sporego doświadczenie z kirownicą (prawie milion kilometrów),"uczyłem " się tego samochodu przez 3 tys.Ciężko było mi się przywyknąć do twardego zawieszenia po miękkiej renówce, oraz znaleźść dobra pozycję za sterami. Ale się udało i następny też będzie japończyk.
Auto jedzie dopiero powyżej 4000 obr, ale taka jest uroda silnika 16 zaworowego.
Skrzynia mało " precyzyjna" w wybieraniu biegów.Czasami problem z włożeniem 1 biegu.
Zawieszenie dość twarde,ale im szybcie tym lepiej się trzyma drogi. Powyżej 160 km prawie jak gokart.I bardzo dobrze.
Ograniczona widoczność do tyłu. Niezbędne !!! czujniki parkowania.
Siedzenia przednie niezbyt wygodne, ale dobrze trzymają. Z tyłu nie wie, nigdy nie jechałem.Wskaźniki tam gdzie powinny być i są czytelne.
Działa tak jak potrzeba. Czasami jest głośna, szczególnie przy odmrażaniu szyby .
Miejsca z przodu wystarczająco dla przciętnego wzrostem. Z tyłu mogło być trochę więcej.
Na średnich obrotach jest cicho. Powyżej 140 km/godz. robi się głośno.
W mieście przy włącznej klimie prawie 11. Trasa-dobrze. Na autostradzie przy przeciętnej 110 km/h ( z 1700 km )ponożej 7l/100 km. Ceny w serwisie autoryzowanym kosmiczne-unikać.
Bardzo rozsądna cena do świetnego wyposażenia w tej wersji no i te gratisy przy zakupie nowego auta w salonie za prawie 5000 zł. -kompletne koła zimowe,bagażnik,czujniki cofania i kilka innych drobiazgów które i tak bym musiał kupić. Polecam ten model dla tych, co lubią trochę przycisnąć , ale nie patrzą na zużycie paliwa.
Zero problemów. Jedyne to wymienione na gwarancji stopione reflektory. Ponoć ta wada fabryczna jest usunięta.
Nie było i było tak dalej, a moje auto pod moją nogą dostaje mocno" po pedale".