Układ hamulcowy
: Rewelacyjne hamulce. Auto staje w miejscu.
: Żarówki sie palą.
Bardzo fajne auto, przyjemnie się prowadzi.
Silnik pali trochę więcej w porównaniu do mocy, ale nie ma tragedii. Przejechane 207000 i jeszcze łańcuch rozrządu nie daje o sobie znać :)
Mega zwrotne auto.
Lusterko wsteczne nie obejmuje całej tylnej szyby. Poza tym jest ok.
Jest bardzo wygodnie.
Klimatyzacja jest bardzo bardzo efektywna. W upały powyżej 30 stopni po schłodzeniu auta, wystarczy jedynka i to na szybę - żeby utrzymać miły chłód. Jeśli chodzi o ogrzewanie, w mrozy jeszcze nie jeździłem, ale w chłodne wrześniowe noce na razie sprawdza się doskonale.
Bardzo wygodne auto. Dużo miejsca na nogi, naprawdę zero zastrzeżeń.
Na mieście w porządku, na trasie powyżej 100km/h jest już znacznie gorzej. Jadąc 150 km/h trzeba podnosić głos, żeby się dogadać.
Trzeba liczyć, że pali 8l i wtedy ewentualnie liczyć na niespodziankę. Średnio zazwyczaj wychodzi mi ok. 7,5 (80% miasto), najwięcej gdy właściwie cały bak poszedł w dużych warszawskich korkach - 8,3. Trasa (S7) jazda ~130 km/h 6,3. Wszystkie wyniki przeliczone na podstawie tankowania do pełna w lipcu i sierpniu.
Zapłaciłem za 15-letnie auto z niedziałającą klimatyzacją, mechanicznie i lakierniczo w stanie idealnym 5000 zł. Klimatyzacja kosztowała mnie 600 zł, plus żarówka, bo mi się na start jeden stop przepalił. Poza tym jest naprawdę idealnie. W sumie z tą klimą, olejem, filtrami i przeglądem wydałem ok ~6000 zł i jestem bardzo zadowolony. Na razie nic się nie psuje (3 miesiące i 6 tys. km).
Żarówki się palą. Poza tym wszystko ok.
Brak.