Jestem zadowolona z tego samochodu. Calkiem przyjemnie się to prowadzi i myślę że to dobre autko.... Aż dobre i tylko dobre.
Ogólna ocena: dobre 4 (autko we wszystkich elementach poprawne, ale nie wybitne).
nie jest to rakieta, ale na potrzeby przeciętnego użytkownika dynamika jest wystarczająca
Biegi wchodzą łatwo i precyzyjnie ale do doskonałości troche brakuje i dlatego 4
Jedni będą narzekać inni chwalić. Ja należę do tych drugich.
Zawieszenie jest dosyć sztywno zestrojone i dzięki temu autko nie pochyla się na zakrętach; na w miarę równej drodze autko jest jak przyklejone do drogi. Fajnie się tym jeździ po ciasnych zakrętach; ale......
Ci którzy jeździli wcześniej francuzkimi "mięczakami" mogą trochę narzekać, bo kierowca "czuje" strukturę nawierzchni. Zawieszenie jest raczej mało komfortowe, a gdy natrafię na dużą dziurę jadąc po zakręcie, mam SUBIEKTYWNE wrażenie że zarzuca lekko tyłem (SUBIEKTYWNE bo tak naprawdę auto nadal jedzie swoim -tzn. kierowcy - torem)
Widoczność jest dosyć dobra
Dobrze! Mam tylko 1 uwagę:
- przyciski sterowania radiem są za małe
Wentylacja wydajna. Moze odrobinę za głośna
miejsca wystarczająco
misto: ok 8,5-10l/100k
trasa: ok 6-8l/100km (w zależności od stylu jazdy)
Myślę że za tą cenę trudno kupić lepsze auto (nowe). Samochód w wersji Visia+ jest wyposazony we wszystko co jest potrzebne: ABS+EBD+BA, klimatyzacja ręczna, wspomaganie, el.sz., radio, itd.
- po 2000km wymiana parujących orzednich lamp (wymienione w ramachgwarancji)
jak do tej pory brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 16V 98KM 72kW