: samochod sprzedalem w marcu 2009. od 150000km do 190000 lalem tylko olej napedowy i nic kompletnie sie nie psulo.
moze kiedys jako drugi samochod kupie.
jak zimny to glosno grzechotal. jak cieply to srednio. ogolnie silniczek niewyzylowany, ale targal do 160km/h rowno. na trasie wyprzedzanie nie stanowilo problemow. predkosc maksymalna mojego auta to 195km/h.
biegi idealnie z lekkim pchaniem. nie lataly jak we francuzach.
trzymal sie drogi i bez obaw mozna bylo nim cudowac na drodze. zyskal moje zaufanie
w mojej 3 drzwiowej wersji do przodu i na boki spokojnie sie widzialo. tylnie szybki i tyl byl mniej ciekawy. jak dla mnie to obojetne, bo cofam do lusterek, ale juz dla takich co musza widziec wszystko patrzac do tylu, to moze byc problem ;)
dostep do wszystkiego byl extra. mozna po omacku wszystko obsluzyc.
klima sprawnie dawala.
z przodu bez problemow, ale z tylu jak jezdzilem po piwie ;) to jakos malo miejsca. chociaz moj synek we foteliku nie narzekal.
srednio jak na diesla.
na trasie to gigant. 4,10 litra najmniej mi wyszlo jak jechalem do 70km/h przez 200km. lubie jezdzic ostro i jak mu dawalem do dechy to trasa na 6 literkow wychodzila. miasto w okolicach 7 litrow, to wedlug mnie spokojnie dawal rade.
wedlug mnie to opcja godna uwagi. za ta cene takie auto to brac i nie szukac nic innego.
klameczka od kierowcy i podswietlenie jednej zarowki zegarow siadlo.
nic w tym aucie sie nie chcialo psuc, a od czasu do czasu z piskiem ruszal i do dechy dostawal.
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 Di 110KM 81kW