: Trzyma się dorgi jak przyklejony do asfaltu. nawet przy duzej predkości.
Całokształt na 4. Na minus wpływają twarde fotele i mało miejsca z tyłu, słabiej niż u konkurencji. Jednak ładna linia nadwozia,Dobry silnik, niezłe przyspieszenie i ekonomiczność pozwalają ocenić mi to auto na 4.
Silnik bardzo głośny, choć nie przeszkadza mi to. Bardzo elastyczny. Świetnie radzi sobie z masą auta. Lubi wysokie obroty.
Skrzynia mniej mi się tu podoba. Ale to raczej sprawy kosmetyczne. Chodzi tu o płytkie wchodzenie biegów i za długi drążek. choć może to z przyzwyczajenia do renault 19, gdzie to wyglądało trochę inaczej
No tutaj coś wspaniałego. Auto trzyma się drogi jak przyklejone, nic nie trzęsie nie buja. Nawet przy 185km/h.
Dobra, choć przednie słupki utrudniają trochę widoczność na boki. Ale da się z tym żyć.
Bez zarzutu. Ale brak sterowania radiem z kierownicy
Tu jest dobrze. Klima latem chłodzi jak należy, a zimą nawet przy -20 auto dosyć szybko się nagrzewa. dużo szybciej niż we wspomnianym wcześniej renault.
no i tu niestety tylko 3. z przodu miejsca jest sporo. ale z tyłu przy odsuniętych na full fotelach jest obrzydliwie mało miejsca. Siedząc z tyłu nie mieściłem się.(mam 198cm wzrostu. Bagażnik mały, w porównaniu do bardzo podobnego gabarytowo Audi a3 to w tym samochodzie miejsca na bagaż o połowę mniej niż w Audi.
Jest dobrze. Mi się agresywny dźwięk tego silniczka podoba.
No i tu jest doskonale. Jak na silnik 1.8 naprawdę dobrze. wychodzi ok 10 l. Lpg na 100 km w mieście.a przy osiągach tego auta to jest dobry wynik.
Dobrze jest. Auto tańsze od Konkurencji(audi a3, Golf, Civic).
Tu jest dobrze. Auto nie psuje się poważnie. i nie ma z nim problemów
Nie było.