Układ hamulcowy
: hamulec w jednym kole nie odbijał tak jak trzeba
Ogólnie autko jest ok, troche brakuje mi mocy po 2 latach, a pieknie trzyma sie drogi
Silniczek, jak dla mnie spisuje sie wyśmienicie, po miescie jezdze na 5, na 2 osiaga setke, ogólnie wypas.
Skrzynia jest ok, biegi wchodza lekko nawet bardzo lekko, tylko jak dla mnie mogły by miec krótszy skok.
Nie moge powiedziec nic o seryjnym zawieszeniu, poniewaz kupiłem go juz obniżonego na twardych spreżynach, moj komfort troch na tym cierpi, ale na razie mi to nie przeszkadza, a na zakretach kazdego golfa z seryjnym zawieszeniem odstawiam.
Ogólnie widzoczność dobra , w lusterkach tez
ok
To jest to co sie mi podoba, po przejechaniu kilku mil w aucie jest juz ciepło (nie mam klimy), trwa to krocej niz 10 minut i to przy spokojnej jezdzie, przy ostrzejsze połowa z tego
No cóż, dla mnie i dla pasazera jest wystarczajaco, z tyłu juz nieco gorzej, przy moim optymalnym ustawieniu fotela zmiesci sie dziecko w foteliku, jezeli juz ktos musi tam siedziec to ja niestety musze sie podsunac do przodu
Wyciszenie uważam za dobre, powyzej 4000 rpm silniczek lekko mruczy (zmieniony wydech) co jest przyjemne dla ucha, przy dłuższych podrozach nikt nie narzeka na hałas
Własciwie to nie wiem dokłanie ile autko pali, po miescie bardzo mało z racj tego ze rzadko przekraczam 3000rpm, w trasie chyba tez nie jest zle. Z cenami jest troszke gorzej, poniewaz niektore czesci sa dostepne tylko u dealera
Nie moge powiedziec ze kupiłem je tanio a to z racji tego ze w aucie było duzo bonusów jak : 16 felgi, tuba basowa, 2x lcd, dvd, mp3, ps2 i twarde zawieszenie, ale samochód dał mi duzo radosci z jazdy i mysle ze był wart tej kasy
Z drobiazgów to musiałem wymienic, swiatło przeciwmgielne i immobiliser ( ale to przez niedbalstwo poprzednika), a i jeszcze lewe przednie koło stawiało wiekszy opór jak powinno, wyczyszczenie cylinderka załatwiło sprawe