Ocena kierowcy - Nissan Almera I Sedan

Łodzian, 15 lat temu
Silnik 2.0 D 75KM 55kW
Rok produkcji 1998
Nissan Almera I Sedan 2.0 D 75KM 55kW 1995-2000 - Oceń swoje auto
Silnik : NIEZAWODNY - oczywiście \"niebity\"
KAŻDEMU POLECĘ!
Czego można wymagać od wolnossącego ;-) Ale nigdy mnie nie zawiódł! Zima nie zima nic mu nie straszne!
może za \"krótka\" trójka,ale żona nawet z tego biegu potrafi ruszyć :-. Poza tym nic nie haczy i wszystko działa ok.
Drogi trzyma się niczym PUDZIAN tira ;-)Nie ma problemów z prowadzeniem mimo swojego wieku.
Do przodu ok - do tyłu gdyby nie spojler mogło by być źle.
nie można się doczepić, auto z 98\' więc nie ma co się czepiać.
Po zmianie filtrów ok. Przed - nie wiem jak poprzedni właściciel coś widział - podczas niepogody. Ogrzewanie ok! Porównując z golfem IV mojego kumpla 01\' to rewelacja, ale może każdy chwali to co ma.
jak na tę klasę i ten rok produkcji to nie można narzekać. Wiadomo, że C z 2009 jest obszerniejsza.
nawet wolnossący nie przeszkadza!
Na trasie \"brał\" mi 4,0 litry na 100!!!, a w zimę po mieście 7-kę więc myślę, że nie ma się do czego doczepić.
Auto bardzo niedoceniane, a naprawdę tanie! W porównaniu z niemieckimi, które są bardziej modne (a wiem co mówię bo miałem wcześniej 2, a i znajomi takie użytkują) duużżżoo lepsze - naprawdę polecam.
W tak starym aucie naprawdę nie ma się do czego doczepić - co \"japoniec\" to \"japoniec\".
J.W. Musiałem wymieniać tylko elementy, które się zużywają podczas eksploatacji, np.: klocki , filtry itp.

On - zużycie paliwa dla silnika 2.0 D 75KM 55kW [l/100km]

5,3