: Niesamowite osiagi i niezawodnosc; Ale uklad jezdny jest takze godny uwagi;
Silnik jest doskonala konstrukcja; Trwaly, solidny; Mimo wieku nie pochlania oleju, zadnych wyciekow, etc.; Niesamowite osiagi i spora ekonomicznosc; Bardzo elastyczny, szczegolnie na wyzszych biegach, co ułatwa prowadzenie na trasie; Lancuch zamiast paska; Niestety jest glosny wydaje mi sie, ze to sprawa lancucha, ale ekspertem nie jestem.
Dobra konstrukcja; Mogly by byc krotsze przelożenia, ale nie ma z nia problemow.
Auto ma niesamowite zawieszenie, dobrze trzyma sie drogi na zakretach, takze przy predkosciach powyzej 120 km / h. Niestety auto jest wrazliwe na podmuchy boczne wiatru, ale nie mam porownania z innymi markami.
Widocznosc bardzo dobra. Mam 186 cm wzrostu, wiec mysle, ze nizszy kierowca moze miec jedynie problemy z parkowaniem tylem, poniewaz to sedan.
Proste, dobrze rozplanowane wnetrze. Podobne do Golfa i ja takie lubie. Plastiki troche kiepskie, ale to stara generacja auta, wiec trzeba przbolec.
Sprawnie dzialajace ogrzewanie, dobra wentylacja wnetrza i przedniej szyby. Niestety przy stopniu predkosci 3-4 bardzo glosno.
Jesli chodzi o te klase auta, to wynik jest bardzo dobry. Siedzenia zdecydowanie wygodniejsze niz np w Astrze.
To jest chyba jedyny problem tego auta. Nie moze sie ono rownac do np. Toyoty.
Przy uzyskiwanych osiagach dobra ekonomicznosc; Nie chodzi tu tylko o paliwo. To auto sie po prostu bardzo wolno zuzywa. Jest niesamowite. Jeden serwis na rok i zadnych problemow.
Troche problemow z elektryka, wiatrak wentylacji, wszystko do naprawienia samemu.
Jesli prawidlowo serwisowane, uwazam, ze jest to jedno z najlepszych aut swiata w kategori niezawodnosc.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 SLX 90KM 66kW