Lista ocen Nissan Almera Tino 2.2 dCi 112KM 82kW 2000-2006 (26)

~urzendnik1
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Bardzo dobra propozycja dla rodziny. Auto duże, wysoko się siedzi i wygodnie podróżuje. Na wczasy przejechałem 1500 km i jeszcze kawałek bym spokojnie przejechał. Trzy tylne fotele, niezależnie regulowane i wyjmowane, czynią z tego auta bardzo atrakcyjny pojazd. Gdyby jeszcze je trochę wyciszyć...
4,1
~pit
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Auto nie docenione na PL rynku. Na ulicach widac ich coraz wiecej, pewnie ze wzgledu na trakcyjna cene jak za auto rodzinne. Nie wiem dlaczego ale kibiety czuja sie dobrze za jego kierownica. Urokliwy nie jest ale spelnia prawie wszystkie potrzeby swojego wlasciciela.
4,2
~urzendnik
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Polubiłem moja almerę przez dzieci nazywaną "dino". Bardzo dobra propozycja dla rodziny z dwójką dzieci, a i z 3-jką spokojnie można jeździć. Siedzi się wysoko co sprawia auta bezpiecznego. Bardzo poręczny bagaznik, mnogość schowków, niezależne fotele tylne czynią to auto bardzo atrakcyjne no i w ciągu 3 min mozna z niego półciężarówkę
~Łukasz
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Jestem zadowolony z zakupu, dostałem to na czym mi zależało-bezawaryjność, w poprzednim aucie co miesiąc musiałem wydawać 200-300 zł na drobiazgi, a tu nic, gdyby było choć troszkę więcej miejsca z tyłu dla dzieci auto na pewno zadomowiłoby się na dłużej, no ale cóż dzieci rosną i za jakieś 3-4 lata trzeba będzie wymienić na Mazdę MPV lub 5
~Mariusz S.
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Świetne auto jestem bardzo zadowolony, ma 8 lat a nadal wygląda na młode auto.
4,9
~Becia
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Nie oddam mojej almerki, bedę jeździła aż się rozsypie. Jest niezawodna, ani razu mnie nie zawiodła, nawet w najcieższe mrozy. Woże moje Dzieci bezpiecznie i wygodnie.
4,4
~Maciek
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Auto jest jak wół roboczy daje się mu ropę i zawiezie cię gdzie chcesz i się nie boisz że stanie na trasie.
~palucha@poczta.onet.pl
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Jeśli zapomni się o skrzypieniu foteli, klekotaniu silnika to właściwie można nie mieć zastrzeżeń. Bardzo przyjemne auto, ale bez fajerwerków. Mnie się podoba - własnie tego szukałem.
4,2
~janusz
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Auto posiadam od 4 lat ,przejechałem nim 65000 km,więc mogę się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Jeśli chodzi o silnik w tym aucie to ma 114 koni i dość przyzwoite przyspieszenie,a przy tym mały apetyt na spalanie.minusem jest dość głośna praca silnika, ale da się wytrzymać. (Silnik)
~bad & brekfeast
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Rok na Polskich drogach i trzeba bylo zmienić simerblocki tu i tam (Układ jezdny)