: Strasznie wygodne do innych aut co mnie miło zaskoczyło! Dużo miejsca i wygodnie się prowadzi. (Przesiadka z Vectra b)
Układ elektryczny
: Check engine się zapala choć np. poprzednia usterka została usunieta
Auto całkiem dobre
Silnik 1.8 w Tince moim zdaniem trochę porażka! Kupiłem Tinę ze względu na rodzinę (przesiadka z Vectra b). Silnik Tiny do Vectra maskara. Chodzi głośno i jak by nie miał mocy gdzie w Vectra 1.8 też 115 km ekotec miała lepsze przyspieszenie i bardzo cicho chodził a w Tince jest mulowaty i głośny.
Skrzynia oki choć w mojej już są luzy w drążku zmiany biegów.
Nie najgorszy choć trzeba uważać na łukach bo potrafi zadziwić! Lepiej mocno trzymać kierownice he
Tu za dużo nie powiem za krótko posiadam Tinę.
Widoczność moim zdaniem super choć do cofania tylna klapa jest dosyć wysoka i jak by stanęło dziecko w wieku 8 lat by nie było go widać ale przecież jest kamera cofania co jest dużym plusem
Tu z mojej strony duży plus dla Tiny szybciej się grzeję w zimę niż Vectra b gdzie też miałem klimatronic!
Tutaj nie zgodzę się z niektórymi. Tina ma dość dużo miejsca (pewnie nie siedzieli w Vectra b). Przód super dużo miejsca a tył również do tego dzielone siedzenia z tyłu normalnie bajka jak na auto 15 letnie!
Wyciszenie też super!
Tutaj powiem że jako takich kosztów jeszcze nie poniósł choć problemy z elektryką co chwilę pali się check engine i co się naprawić to po krótkim czasie coś innego ma awarię choć auto jeździ.
Jak by był lepszy silnik by była bajka.
Kilka razy po odpaleniu silnik zgasł i nie mogłem odpalić go ale to chyba kwestia imobilajzera bo jak wyciągnę kluczyk ze stacyjki w włożę za chwilę i imobilajzer załączy ponownie jest ok
Auto jeździ choć co chwilę problemy z elektryką. Ciągle komputery widzi usterkę silnika choć spalanie ok na poziomie nie grzeję się itp.