: To czego szukałem - świetne wrażenia z jazdy.
To moje 4 auto, ale już twierdzę, że najlepsze jakie miałem. Póki co jestem nim zauroczony..oby tak zostało. Aha jeśli ktoś nie lubi wzroku innych, to niech omija to auto z daleka. Nie ma osoby która by się nie obejrzała, a na parkingu co chwilę ktoś dochodzi i ogląda.
Niesamowita elastyczność, wspaniały dźwięk (choć głównie poprzez stożek).
Oczywiście manual ! W sumie żadnych zastrzeżeń. J/w w połączniu z silnikiem swietna elastyczność na każdym biegu. No i 6 to bogactwo:) Bardzo krótkie przełożenia.
Przy tej mocy szybko traci przyczepność. Na koleinach itp. dosyć nim prowadza. Na początku trzeba się przyzwyczaić. Doskonałe ESP, a bez niego świetna zabawa. Fakt, że BMW 540 zachowuje się lepiej, ale jest ok. Bardzo twardy...z czasem \"zwyczajny\".
Do tyłu kiepsko, ale przód i boki bez problemu. W sumie bez większych różnic do zwykłego auta. W porównaniu do np. TT jest bardzo dobrze.
Nie czuć prędkości 180, to tak jakby 120.
Bardzo dobrze. Elegancko i prosto.
Hmm można by coś poprawić, ale jest ok.
Nogi, głowa itp. super. Schowki praktycznie nie istnieją, bo te co są można używać przy otwartych drzwiach hehe. Za to z tyłu mamy ich kilka w tym jeden mega (ten zamiast fotela ;p).
Ostatnio bez problemu schowałem snowboard do bagażnika !!!! Bagażnika dachowego szkoda szukać bo nie istnieją.
A czy to istotne ? Nawet radia mało używam, bo przegrywa z silnikiem, stożkiem, tłumikiem.
A audio (boss) niby ok, choć nie poraża jakością dżwięku. Problem z CD - przerywają głośniki i płyty.
Bez oszczędności miasto 14-15 l. Trasa z 11. Dla mnie bomba.
Nowe za 200 tys. to lekka przesada, ale kupując używkę za 1/3 ceny, to już co innego. Dla mnie warto. Wiele czytałem o słabej jakości wykonania i szczerze mówiąc, to nie bardzo wiem o co chodzi. Chyba Ci co to piszą w Mustangu nie siedzieli.
Po kupnie przycinała się szyba - naprawa za \"flaszkę\". Wspomniane usterki z radiem.
Przez pół roku zero. Myślę, że to prawdziwy japoniec :) Choć przebieg dopiero 30 tys.
- zużycie paliwa dla silnika 3.5 i V6 24V 283KM 208kW