duzy szybki i w sumie ekonomiczny samochod ze sportowym akcentem ludzki bardziej zwracaja uwage jak na mercedesa z 2005 roku czy jakis inny samochod... poprostu jest bardzo malo tych samochdow i chyba daltego:)
dotychczas jezdzilem BMW 325 bylo super ale odkad mam nissana to poprostu brak slów przyspieszenie dynamika poprostu bajka no i ta max predkosc 260 goroco polecam to autko!!
w sumie pisze ze doskonale ale... mialem malutkie problemy z drugim biegiem ale ... bylo za malo plynu w skrzyni pozatym perfekcja!!
mieciutki przy tej mocy komfort jak w limuzynce a w zakretach trzyma sie jak moje BMW zglebione i utwardzone po maxie
no z przosu jak i z boku wszystko oki... ale parkowanie tylem ?? proponuje odpuscic i wjechac przodem:):)
nic dodac nic ujac mi sie podoba a ktos inny niech mysli co chce
moglo by sie szybciej nagrzewac!! ale po 3-4 km jest juz sajgon przy tem -15 jezdze w krotkim rekawku..... tylko na cpn sie dziwnie patrza:)
no z mojej pozycji kierowcy super pasazerka ( moja zona ) tez nie nazeka siedzac kladzie nogi na desce i nie ma szan dotkac szyby a nie jest taka niska:) no a z tylu??? a co mnie to obchodzi jak che ktos jechac to jego problem:)
cichutko tylko slychac szum opon nic dodac nic ujac
na trasie warszawa czestochowa przy prawie ciaglej jezdzie 170-180 8,5 litra to mysle ze dobry wynik:) w miescie?? jak taki samochod jak nie masz kasy na benzyne to nie kupuj soebi sportowego samochodu. czesci tez tanie i jak sie w sumie nic mi sie jeszcze nie zepsulo oprusz uszczelki od wysprzeglika koszt 11 zl + 25 wymiana w japan carsie
no za te pieniadze!!! jak ktos cche miec super furke ktora nie odbiega stylistyka od aut z 2001 2005 roku i kazdy sie oglada a inni kierowcy najczesciej widza tyl twojego pojazdu..... to tylko 200SX
mam nadziej ze ten komentaz mi sie sprawdzi:)
nie bylo i mam nadziej ze nei bedzie .....
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 Turbo 169KM 124kW