: Piekna , a jak sie umie upiększyc dobrymi markowymi kitami to poprostu wyprzedza czasy o ćwierć wieku
: PANEWKI PAANEWKI PANEWKI, i dziury w tlokach
: Turbo
Bardzo ladne , szybkie , podatne na tuning , auto dla kogos kto umie , zna sie na tym i ma inne auto na codzien , w innym przypadku powinien kupic super nowy , super dobry egzemplasz i jeździc jak wołgą to moze ze 2 lata bez remontu pojezdzi. POZATYM NIE WIERZCIE W PRZEBIEGI , ja mam 240 i itak byl grzebany wiedz pewnie z 300tys, zobaczncie sobie na allego auta z 2000 roku z kserwisową ! nawet TT czy Z3 maja juz po 150 tys , jakim cudem Nissan 200sx z 91 moze miec 170tys ? sami se odpowiedzcie. NIe wieze w ani jeden podany tu przebieg , to podstawa sprzedazy by cofnoc licznik. Nie myślcie ze rozczarowanie was ominie.
Zaprojektowany w latach 80 i 174km - wynik super , z uwagi na fakt że audi w 2000 robilo 150KM, niestety awaryjny
Jedynie co moge zlego powiedziec to synchro 2 biegu ale to wina tylko urzytkowania , pozatym perfect
Perfect!!!
No bez jaj w sportowym aucie ? kto sie o to bedzie pytal
Najprzyjemniejsze jakie widzialem , i jak bylem jeszcze glupi i nic nie wiedzialem to to mnie urzeklo w tym aucie
A kogo to obchodzi w sx , dzialao
Przod poezja , tyl dla chomika
no hmmm , 3 calowy wydech który mam nie jest cichy
Ekonomicznie to sie robi kupując Micre 1.0 a potworem jeździ do laski i okazyjnie (ja tak zrobilem)
no ok , ale nie ma co marzyc o Nissanie 200sx kupując go za 7000 - 8000 tys , po roku dożuci sie 3000zł a jak nie to po 2 latach zezlomuje. W brew pozorom auto dla naprawde Bogatych - jak nie masz dzieci , zarabiasz od 2500zł mc to możesz myśleć , jak nie to zapomnij albo bedziesz na niegoo wywalal cala kase i cieszyl sie może 2 mc w roku.
Po 1 NIE WIERZE w ani jeden przebig ludzi sie tu wypowiadajacych , ja mam 240 tys i itak grzebane !!!! , przejzycjie na oczy ludzi takie cos jak dolowanie kilosów to podstawa jak sie sprzedaje.
Psuje sie jak nic nigdy , jestem w klubie 200sx , mam 14 bliskich kolegów które auta znam na wylot - same 200sx , 10/14 z nich mialo remontowany silnik , 14/14 problemy z turbo a tylko 3/14 katowalo to auto tuningiem wlanczając mnie , 286KM mialem raz , za drugim juz pizdla uszczelka ogolnie hamowalem sie na 236KM na 1,1 1,0 bar i tak auto wytrzymalo 8 mc , i uszczelka , po 2 mc znowu turbina i tak na okrągło.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 Turbo 169KM 124kW