Ocena kierowcy - Nissan 100NX

Kamil s., 19 lat temu
Silnik 2.0 GTI 143KM 105kW
Rok produkcji 1991
Nissan 100NX 2.0 GTI 143KM 105kW 1991-1996 - Oceń swoje auto
Daszek targa i 2.0 litry, nic dodac nic ujac! :)
BArdzo elastyczny, pomaga w niskim spalaniu, bo praktycznie cala traske mozna zrobic na 5-tce. Dla niektorych moze to byc wada ale dla mnie jest to ogrpmna zaleta, ze dopiero po 4rech tys autko dopiero jedzie!
Przylozenia dobrze dobrane ( moze 4ka troszke zadluga- 200 kmh ), czasami problem z 2jka
Bardzo przyjemne auto w prowadzeniu. Chodz i tak zmodyfikuje cale zawiszenie. Wtedy bedzie na 5 :)
Widocznosc dobra jedyna wada jest tynie lusterko ale spotkalem sie z gorszymi przypadkami!
Wszystko jest na swoim miejscu jak u Japoncow. NIc mnie nie denerwuje ani nie zachwyca! Kierownica i bliska odleglosc od niej do lewarka jest poprostu super!
Nie mam problemow podczas deszczu z osuszeniem szyb, moze przy 4rech osobach
Nei ma problemow z bagaznikiem (jezeli jada dwi osoby na dlozsza podroz), ale przy 4rech ... Z przodu bardzo wygodnie i duzo miejsca, z tylu ...
Nie zastanawialem sie nad tym! Ale w lecie jak sciagne daszek napewnio cicho nie bedzie :)
??? Ile wleje tyle spali :) Jak to w japoncach z czesciami jest problem- ceny i dostepnosc!
Nie znalazlem w nim rzeczy mnie denerwujacej bo zawsze siedze z przodu!
Nie moge sie narazie wypowiedziec bo jezdze dopiero 4 miesiace, a jedyne co wym9ienilem to amorki i olej!
Przye wyprzedzaniu niegdy mnie jeszcze nie zawiodl ! ! ! :)

Pb - zużycie paliwa dla silnika 2.0 GTI 143KM 105kW [l/100km]

11,2